donderdag 16 mei 2013

~ De Antwoorden zullen komen ~ 16 mei 2013 / Valerie Donner

~ De Antwoorden zullen komen ~
16 mei 2013 /  Valerie Donner

Lieve Grond Bemanning,

Heeft iemand van jullie het gevoel alsof je in de Twilight Zone bent? Daarmee bedoel ik voel je een beetje een leegte, alsof je in een staat van onzekerheid bent over je volgende stap in je leven? Sommige van deze gevoelens zijn toe te schrijven aan de astrologische invloeden die ons momenteel beïnvloeden door de verduisteringen, enz.

Dit zijn allemaal onderdelen om ons te helpen met ons ascensieproces, of we het nu leuk vinden of niet.
Als de derde dimensie blijft imploderen op zichzelf, voelen we de invloed van onzekerheid. Op een of andere manier zijn we ons hoger dimensionale leven op de Aarde aan het co-creëren, dus het onbekende is de norm. Sommigen van ons voelen ook de energieën die we voelden toen we leefden in Atlantis voordat het viel. Dat kan een aantal ongemakkelijke gevoelens creëren.

We voelen ook de angst van de duistere krachten als ze blijven proberen om hun bolwerk behouden. Velen verwachten dat dingen blijven zoals ze altijd geweest zijn, en dat zijn ze niet. We krijgen ook te maken met onze innerlijke problemen waarvan velen van ons dachten dat we die opgelost hadden door eerder werk. We moeten blijven ophelderen totdat we klaar zijn en deze belangrijke lessen onder de knie hebben.

Beetje bij beetje realiseren we ons wat we dat mogelijk hebben geloofd onwaar was. We vragen ons af waarom we ooit deze oude gedachten en gevoelens ons leven hebben laten beïnvloeden. Kunnen jullie dit herkennen?

We zijn onszelf opnieuw aan het definiëren. We kunnen ons niet identificeren met wie we waren in het verleden, hoeveel geld of materiële bezittingen we ook hebben, onze rollen, instanties of de fysieke wereld. Het is door onze harten, liefde en energie dat we ons ware zelf zullen zijn. We leren dat we niet meer kunnen leven in afscheiding en dat ons voortbestaan ​​afhangt van onze eenheid, samenwerking, liefde en de zorg voor onszelf en elkaar.

Zelfs degenen die meer verankerd zijn in 3D zitten met hetzelfde dilemma van het zichzelf herdefiniëren. Hoewel hun levens meer betrekking hebben op de materiële wereld, zijn hun levens veranderd. Velen zijn verward over wat te doen, omdat de zakelijke omgeving of andere aspecten van hun leven in staat van verandering zijn. Het kan verwarrend zijn voor degenen die dachten dat ze altijd zouden weten hoe het spel te spelen.

Voor Lichtwerkers kan het lijken alsof we wachten op onze nieuwe opdrachten voor het dienen van de planeet en onze Schepper. Hoe kunnen we meer van onze gaven en talenten gebruiken om het ascensieproces te helpen? De energieën zitten bouwen zich gestaag op voor ons om juist dat te doen. De staat van onzekerheid die jullie kunnen voelen zal een tijdje duren voordat we beseffen wat we moeten doen. Vanochtend in meditatie kreeg ik te horen "De antwoorden zullen komen."  

© 2013 The Ground Crew
  Gedicht door Valerie Donner

"De antwoorden zullen komen,"

Is wat ze zeiden.
Ik hoorde het duidelijk In mijn hoofd.
Volg je hart.
Doe wat je doet.
Je hebt je deel In de planetaire lijm.
Geef het spel een naam.
Noem het zoals je wilt.
Vertel de oude jij
Om een wandeling te maken.
Verwacht goddelijke duidelijkheid,
Kracht en ijver.
Dit is onderdeel
Van de ascensie deal.
Ideeën zullen komen
Jij zult een levenCreëren van geluk.
Dit is je lot.
Ontvang de antwoorden
Je zult ze spoedig vinden.
Zij zullen versnellen
En uw lot zal bloeien.
Je zult vinden
dat je leven
in een bundel van Licht
Zeer helder zal worden.

Vertaald: wakkeremensen.net