zaterdag 23 september 2017

De Arcturiaanse Raad: Aan Verleiding Toegeven /23 September 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Aan Verleiding Toegeven
23 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Er is een reden waarom jij je geneigd voelt om dingen te doen waarvan je weet dat zij niet ten dienste staan voor je hoogste goede. Je hebt binnenin je een bepaalde hoeveelheid aan programmeringen die jou een mogelijkheid geven om je grenzen uit te testen. Je wilt het beste maken van het leven dat je hebt, maar dit is ook een tijd van het integreren van alle aspecten van Zelf, inclusief die aspecten die aan de meer duistere zijde van de dingen staan.
Dus jullie levens zijn gevuld met mogelijkheden om dat te onderzoeken wat niet gewenst is, dat wat jullie niet dient, en dat wat diegenen om jullie heen niet dient. En het is een kans voor jullie om ergens aan deel te nemen, de vibratie ervan te voelen, de effecten ervan te ervaren, en dan van de situatie te leren wat je moet weten.

Jullie allemaal moeten mededogen ervaren voor jullie medemensen, en wat een betere weg is er naar mededogen dan dat je het zelf ervaren hebt? Je weet nu wat jou wel en niet dient, en als jij jezelf in een positie plaatst waar je geneigd bent om deel te nemen aan iets dat jou niet dient, betekent het dat er nog steeds iets voor jou is in die ervaring.
Misschien moet jij jezelf vergeven voor in het verleden aan de verleiding toegegeven te hebben. Misschien moet je nog steeds begrijpen wat iemand ertoe brengt om de duistere zijde van de dingen te kiezen zodat je mededogen voor deze individuen kunt hebben, en soms moet je gewoon voelen hoe iets voelt zodat je vastberadener dan ooit bent om aan het tegenovergestelde deel te nemen.
Om aan de zijde van het Licht te zijn en om deel te nemen aan dat wat jou en alle anderen dient is de keuze die jullie allemaal aan het maken zijn. Maar slechts omdat de andere keuzes bestaan, en slechts omdat je deze keuzes in het verleden gemaakt hebt betekent niet dat je op wat voor manier dan ook in gebreke bent. Toegeven aan dat wat jou niet dient is een ervaring, en je hebt ervaringen nodig die je helpen om te beslissen, te kiezen wat voor jou en voor alle anderen het beste is.
Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/