woensdag 3 januari 2018

De Arcturiaanse Raad Ontspan en Ontvang / 3 Januari 2018 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Ontspan en Ontvang
3  Januari 2018 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Het is de best mogelijke tijd voor jullie om jezelf te laten ontvangen wat naar jullie uitgestuurd wordt vanuit alle hogere rijken, alle dimensies en alle delen van de galaxy. Jullie hebben genoeg gedaan op de planeet Aarde. Jullie hebben genoeg acties ondernomen. Jullie hebben genoeg energie opgeroepen. Jullie hebben voldoende ervaringen gehad om voor jullie zelf vast te stellen wat het is dat jullie willen, maar jullie hebben niet genoeg gedaan wat betreft het ontvangende gedeelte van de equatie.

Jullie hebben jezelf niet laten ontvangen omdat jullie nog steeds werken onder de aanname dat jullie ervoor moeten zorgen dat alles gaat gebeuren, dat jullie het allemaal zelf moeten doen, en dat de enige manier voor jullie om erkenning te krijgen voor jullie creatie is door hard te werken om te verzekeren dat het naar jullie toekomt. Wij nodigen jullie uit om begunstiging te ervaren, en wij willen ook dat jullie alles ervaren waar jullie om gevraagd hebben, niet alleen in dit leven, maar in al jullie aardse incarnaties.Er is zoveel voor jullie om te ontvangen. Het is allemaal van jullie. Jullie hebben jullie verzoeken als individuen en jullie verzoeken als een collectief. En wanneer jullie alle voorafgaande levensspannen van alle mensen en het collectief in overweging nemen, wel … dan praat je over een enorme hoeveelheid aan begunstiging en een enorme hoeveelheid aan energie.

Maar hoe vaak gaan jullie comfortabel zitten of liggen en staan jullie jezelf toe om te ontvangen? Hoe vaak ontspannen en openen jullie jezelf voor de begunstiging van de Bron en de generositeit  van alle wezens in de hogere rijken wiens enige doel het is om jullie van dienst te zijn en jullie te ondersteunen?

Niets maakt ons gelukkiger dan één van jullie dat te zien ontvangen wat wij naar jullie toesturen. Wij houden ervan jullie groei te ervaren en om te zien dat jullie je potentieel verwezenlijken, en het pad voor jullie allemaal is in het ontvangen. Het is in jullie ontspannen staat dat jullie het meest open zijn.

Dit is geen denkspelletje. Dit gaat over vibratie. Dit gaat over het ontvangen van alles waar jullie om verzocht hebben en zoveel meer dan jullie je mogelijk voor kunnen stellen, en wanneer jullie jezelf in de staat plaatsen van ontspannen te zijn, dat is wanneer jullie beginnen het allemaal binnen te laten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com