woensdag 30 augustus 2017

de Arcturische Raad: Arcturians Onderzoeken de Mogelijkheid dat de Mensheid Meer op Zich heeft Genomen dan het Aankan /30 augustus 2017 / Daniel Scranton

Arcturians Onderzoeken de Mogelijkheid dat de Mensheid Meer op Zich heeft Genomen dan het Aankan
30 augustus 2017 / Daniel Scranton


"We zijn begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid dat jullie meer op je hebben genomen dan jullie kunnen hanteren. We zijn er tamelijk zeker van dat jullie, het menselijk ras, een reeks Herculeske taken uitvoeren in jullie beweging vooruit, in jullie Ascensie. Jullie hebben al zoveel eonen van programmering overwonnen. Er zijn al zo veel positieve resultaten geweest van jullie bereidheid om die te verduren, en nu vragen we ons af of jullie teveel lasten op je hebben genomen voor deze melkweg".

 – Arcturians

We zijn er zeker van dat degenen van jullie die op planeet op de aarde zijn ontwaakt op dit moment meer gedaan hebben dan je eerlijke deel van de zware opheffing. - Arcturians

De Arcturiaanse Raad via Daniel Scranton, 30 augustus 2017

Sananda 30 augustus 2017
Arcturians (gekanaliseerde berichten)

Het Verwijderen van Galactisch Karma ∞De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad

 "Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons te verbinden met jullie allemaal.

We zijn begonnen met het onderzoeken van de mogelijkheid dat jullie meer op je hebben genomen dan jullie kunnen hanteren. We zijn er tamelijk zeker van dat jullie, het menselijk ras, een reeks Herculeske taken uitvoeren in jullie beweging voorwaarts, naar jullie ascensie. Jullie hebben al zovelen eonen van programmering overwonnen. Er zijn al zo veel positieve resultaten geweest van jullie bereidheid om die te verduren, en nu vragen we ons af of jullie te veel lasten op je hebben genomen voor deze melkweg.

Jullie zien dat jullie niet alleen al de verschillende aspecten van jezelf van vroegere levens opnieuw integreren, maar dat jullie ook het hele melkwegstelsel helpen om zich vrij te maken van karma dat door wezens buiten jullie zonnestelsel gecreëerd is. Dat is een grote zaak om op je te nemen, en hoewel het de bedoeling was, voordat jullie allemaal op dit moment incarneerden, om  voor de rest van de melkweg te zorgen, onderzoeken we het idee dat het mogelijk is om die taak weg te halen van de schouders van de mensheid.

Hoewel velen van jullie geïncarneerd waren in die andere delen van de melkweg waar dit karma werd gecreëerd, is het nog steeds veel gevraagt van één planeet en één dominante soort op die planeet. Dus jullie kunt verwachten dat jullie wat hulp ontvangen. Misschien zullen we de energie een beetje meer bufferen. Misschien zullen jullie gidsen zich inzetten om jullie vrij te maken van deze taak om galactisch karma te verwijderen. Misschien zullen wezens uit andere delen van het melkwegstelsel in andere sterrensystemen ermee akkoord gaan om zelf een deel van de last op zich te nemen.

Iedereen is geïnteresseerd en opgewonden om de mensheid te laten  slagen, en dus helpen we zo goed mogelijk. We komen naar voren met ideeën, strategieën en  rampenplannen om ervoor te zorgen dat iedereen die op planeet Aarde wil overgaan, die overgang zal maken en dat in dit leven zal doen. Wij werken voor jullie en met jullie, en zo veel andere wezens, lichamelijk en niet-fysiek.
                                                                                                                        
Zo kunnen jullie je op elk moment ontspannen en voelen dat het gewicht van jullie schouders opgeheven wordt. We zijn er zeker van dat degenen van jullie die op deze planeet Aarde zijn ontwaakt op dit moment meer gedaan hebben dan jullie eerlijke deel van de zware opheffing.

Wij zijn de Arcturische Raad en we hebben er van genoten om ons met jullie te verbinden. 'vertaling Maria