maandag 13 februari 2017

De Arcturische Raad Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale / via Daniel Scranton / 13 februari 2017

De  Arcturische Raad
Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale
via Daniel Scranton / 13 februari 2017 

”Een van de manieren om aan jezelf te bewijzen dat je hulp hebt is om dat vertrouwen op te bouwen door te vragen om kleine wondertjes en om te zien hoe gemakkelijk je die krijgt. Vraag om hulp bij je dagelijkse routine, je verplichte activiteiten en zie hoe gemakkelijk het is om die te verkrijgen. Het is nog gemakkelijker voor je om een kleine hoeveelheid hulp te verkrijgen dan het voor jou is om dat antwoord te krijgen voor het gebed waarvoor al jaren en jaren gevraagd hebt.
Gegroet, Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Als je je schema’s regelt en je denkt over de tijd waarop je bepaalde taken hebt voltooid, kun je wensen om de helpers op te roepen die je hebt om je lading te verlichten. Als je bereid bent om die hulp te accepteren, gemakkelijker in je leven te staan en met minder geworstel, dan nodigen we je uit om die hulp die er nu reeds is, te gebruiken.


Je voelt vaak als mensen dat je alles zelf moet doen en je voelt door alles zelf doen, je aan jezelf bewijst dat je goed bent en beloningen waard bent. Maar je ziet dat dat dit echt niet is waarom je hier bent. Je bent niet hier om jezelf of aan een ander te bewijzen dat je iets zoveel je kunt tot stand brengt.

Als je om hulp vraagt dan doe je dat gewoonlijk bij de hele grote dingen in je leven. Je kunt om hulp vragen bij een ernstige financiële situatie, bij een lange ziekte, of bij een heel problematische relatie. Maar hoe vaak vraag je om hulp bij de kleine dingen zodat je een beetje meer vrije tijd hebt en dat je je leven wat meer kunt genieten? We vermoeden dat je dit niet vaak doet. We vermoeden dat je wacht totdat je wanhopig bent voordat je vraagt.

Een van de manieren waarop je bewijst aan jezelf dat je hulp hebt is om dat vertrouwen op te bouwen door elke dag te vragen naar kleine wondertjes. Vraag om hulp bij je dagelijkse routine, je verplichte activiteiten, en zie hoe gemakkelijk het is om die te verkrijgen. Het is veel gemakkelijker voor jullie om een kleine hoeveelheid hulp te krijgen dan het is voor je om dat antwoord te krijgen op de vragen die je al jaren en jaren stelt.

Laat je helpers je helpen, en laat je jezelf uit de puree halen. Geef je zelf meer tijd door je dag heen voor leuke activiteiten, en laat je gidsen en je helpers iets van dat zware tillen voor je doen. Dat is waarvoor je hier bent, en door hun bereidwillige deelname te gebruiken demonstreer je ook een vertrouwen, een vertrouwen in je helpers en in de genade die overal om je heen is in dit universum.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn om ons met je te verbinden.


Gechanneld door Daniel Scranton