dinsdag 1 november 2016

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven Het Geschenk van de Verschuiving 1 November 2016 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven
Het Geschenk van de Verschuiving
1 November 2016 / Daniel Scranton

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij zijn verheugd om jullie onze woorden van wijsheid aan te bieden.
Wanneer jullie aan de dageraad staan van een nieuw tijdperk, zoals jullie zijn, actualiseren jullie vele verschillende waarschijnlijke werkelijkheden, of parallelle Universums, die nooit eerder ervaren werden. Jullie krijgen toegang tot tijdlijnen die tot dan toe niet toegankelijk geweest zijn. Jullie duiken ook in de energieën die jullie voortdurend aanmoedigen om meer te worden van wie jullie zijn.
Het volstaat om te zeggen dat er overvloedig veel aan het gebeuren is, en het gebeurt allemaal tegelijkertijd. Velen van jullie zoeken naar een respijt, en anderen vragen zich gewoon af wanneer het allemaal voorbij zal zijn. Wij zijn hier om jullie te informeren dat er geen grotere ervaring voor jullie is om te hebben, dan de verhuizing in/naar deze onontdekte waarschijnlijke werkelijkheden.
Er is een verschuiving in het bewustzijn dat aan het gebeuren is doorheen dit gehele Universum. Als jullie je voor kunnen stellen hoe groot het Universum is, en hoeveel diversiteit er binnenin bestaat, kunnen jullie misschien beginnen de omvang te voelen van wat er hier onderweg is.

Als jullie het allemaal in één keer zouden ervaren, zou het jullie circuit overladen. Jullie zouden niet in staat zijn om het aan te kunnen. Dus dat is waarom jullie niet naar de eindstreep sprinten en al deze ervaringen in één keer hebben. Jullie gaan langzaam jullie geschenken uitpakken en genieten van elk van hen. Als je in overweging neemt hoeveel levensspannen het voor jullie nam om hier te geraken, naar dit moment, dan is een klein beetje langer wachten in dit ene leven zeer zeker iets dat jullie aan kunnen.
Er is geen andere weg voor jullie om te geraken waar jullie naartoe gaan. Dit is het enige spel in de stad, en het is jullie creatie. Dit is de versie van de verschuiving die jullie gecreëerd hebben. Dus, terwijl jullie voortgaan op jullie reizen, stellen wij voor dat jullie meer van jullie aandacht op het ontspannen, ademhalen, verwelkomen en binnenbrengen van de nieuwe energieën leggen, om de weg naar de werkelijkheid te verlichten die jullie willen ervaren.
Wij stellen voor dat jullie ophouden met te proberen  ergens anders te geraken dan waar jullie zijn, en dat jullie genieten van de nuance van de ervaring van het uitpakken van het geschenk van de verschuiving, langzaam en opzettelijk, met vreugde en extase in jullie harten.
Wij zijn de Pleiadische Hogere Raad van Zeven, en wij zijn zeer gesteld op jullie allemaal. Dat is alles.
Vertaing: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2016. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/