vrijdag 20 oktober 2017

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven: Je Fysieke Symptomen / 20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven:
Je Fysieke Symptomen
20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Met het ontdekken van een symptoom in je fysieke lichaam, probeer je dan vaak naar het verleden of de toekomst te kijken van dat symptoom. Je wilt weten hoe het ertoe kon komen en je wilt weten waar het uiteindelijk naartoe zal gaan. Dit soort van vragen haalt je uit de ervaring ervan vandaan. Zij halen je uit het huidige moment, en op vele manieren zijn zij pogingen om afstand te nemen van het symptoom zelf.

Je fysieke symptomen zijn gidsen. Zij vragen jou om het gevoel dat je hebt op een dieper niveau te voelen en te onderzoeken. Dus laat ons zeggen dat je pijn voelt in een bepaald deel van je lichaam. De pijn, als een fysieke sensatie, zal waarschijnlijk een emotionele reactie triggeren. De emotionele reactie is daar vanwege iets waar je geen aandacht aan hebt geschonken in je leven, iets dat je geprobeerd hebt te vermijden en dat je niet onder ogen hebt willen komen.

Dus het fysieke symptoom is een ‘wakker-worden-belletje’ voor iets anders. Wanneer je bereid bent om je fysieke symptoom te voelen in plaats van het met medicijnen te bestrijden, en je bent bereid om de emotionele reactie te voelen, in plaats van ervoor weg te lopen, dan heb je alles dat je nodig hebt om dit fysieke symptoom toe te staan door je heen te gaan en om het niet langer meer deel uit te laten maken van je ervaring.

Als je het fysieke symptoom en de emotionele reactie toestaat te zijn wat zij zijn, heb je ook de kans om aan jezelf enige liefde en enig mededogen te tonen. Dus als het fysieke symptoom ervoor zorgt dat het jou vertraagt en dat je beter voor jezelf moet zorgen, dan dient het jou ook op die manier.

Wanneer je van jezelf houdt en jezelf door deze fysieke hikken heen verzorgt, geef je iets aan jezelf dat alleen jij aan jezelf kunt geven. Alleen jij kunt ervoor kiezen om beter voor jezelf te zorgen. En als jij aan jezelf meer liefde en mededogen laat zien, elimineer je ook de noodzaak om meer scenario’s voor jezelf te creëren om in fysieke pijn te zijn of om een andere fysieke kwaal te hebben.

Je symptomen zijn jouw zegeningen in vermomming, want zij ontwaken jou tot iets diepers dat zich binnenin jou voor moet doen. En wanneer jij jezelf geeft wat je nodig hebt, worden zij rustiger en worden tot zwijgen gebracht.

Wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven, en wij hebben genoten van ons met jullie te verbinden.”

Luister naar de audio hier: https://www.youtube.com/watch?v=sTZp7IneyBE&feature=youtu.be

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://daniels
cranton.com/