donderdag 19 juli 2012

Dr. Steven Greer: Contact, disclosure en vrije energie (video's) / donderdag, 19 juli 2012

Dr. Steven Greer:
Contact, disclosure en vrije energie
(video's)

donderdag, 19 juli 2012

De Amerikaanse arts en oprichter van het Orion Project en het Disclosure Project Dr. Steven Greer onthult de agenda van geheimzinnige groepen als Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40. 

Hij maakt duidelijk waarom deze geheime genootschappen informatie over UFO’s en buitenaardsen weghouden bij het volk.

Dr. Greer gaat dieper in op de spiraal in Noorwegen, zijn eigen ervaringen met buitenaardsen en de inspanningen van het Orion Project om met een technologie te komen die een einde kan maken aan de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Greys

Volgens Greer zijn de zogenaamde Greys door mensen geprogrammeerde levensvormen (PLF’s). De ‘buitenaardse implantaten’ zijn ook vervaardigd door mensen, aldus Dr. Greer.

Hij legt uit waarom mensen massaal bang zijn gemaakt voor buitenaardsen en hoe ‘buitenaardse ontvoeringen’ zijn uitgevoerd door geheime groepen die worden aangestuurd door mensen.

Er wordt ontzettend veel desinformatie verspreid over buitenaards leven, weet Greer. En die desinformatie heeft het UFO-onderwerp besmet.


Scalaire wapensystemen
Dr. Greer heeft naar eigen zeggen ooit het lichaam van een buitenaards wezen in zijn handen gehouden. Het wezen was bijna 46 centimeter lang.
Rond de aarde draaien scalaire wapensystemen en die worden gebruikt tegen buitenaardse vaartuigen. Majestic 12, Cosmic Ops en PI-40 zouden het plan hebben gehad om een buitenaardse ‘aanval’ in scene te zetten op aarde.

CSETI

In werkelijkheid wordt buitenaards contact juist vaak op een hele positieve manier ervaren, zo laat Greer zien aan de hand van de experimenten die de organisatie CSETI heeft gedaan met buitenaardse vaartuigen.

Video'
s