woensdag 18 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval om de Wereldregering uit te rollen. / Woensdag 18 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval om de Wereldregering uit te rollen.
Woensdag 18 oktober 2017


(Stillness in the Storm Editor) Het volgende is een interview met Dr. Steven Greer en Mike Adams waarbij Greer zijn theorie bespreekt dat er een kosmische false flag aanval wordt gepland om in de nabije toekomst te gebeuren. Dit is een omstrede vraag in de ufologie, niet alleen omdat het suggereert dat het militaire industriële complex het begrip negatieve ET's wil gebruiken om een politieke agenda door te voeren, maar ook omdat Dr. Greer stelt dat er geen negatieve ET's zijn. Ondanks de onzekerheid over deze informatie, is er veel te winnen bij het overwegen van deze informatie.

In november 2016 gaf Dr. Greer een gesprek over de kosmische valse vlag theorie bewerend dat veel van de meer populaire klokkenluiders de laatste tijd, zoals Corey Goode, William Tompkins, en anderen, in feite mind gecontroleerde agenten zijn van het militair-industrieel complex . De aannemelijkheid van deze theorie, alsmede het bewijs van de positie die Dr.Greer inneemt  tegen te gaan, wordt hieronder besproken.


Sommigen kunnen zich afvragen waarom ik deze content plaats als ik het uiteindelijk niet eens kan zijn met alles wat gezegd wordt. Het doel van Stillness in the Storm is niet om je te vertellen wat je moet geloven. We hebben geen rubberstempel theorieën, zodat jullie zelf niet meer na hoeven te denken. In tegendeel. De overkoepelende bedoeling van SITS is om jullie een breed scala aan informatie ter overweging te bieden, om jullie aan het denken te zetten, zodat jullie bij het gebruiken van jullie onderscheidingsvermogen de zelfmeesterschap instrumenten ontwikkelen om de waarheid zelf te kennen.


Met dat gezegd hebbende, gebruik de gelegenheid om deze ideeën te overwegen en te analyseren op jouw eigen manier. En indien mogelijk, deelnemen aan open-minded gesprekken met anderen, als groep die zoekt naar waarheid is altijd gunstig, zolang een indruk van nederigheid en eerlijkheid wordt gehandhaafd.


by Mike Adams, October 11th, 2017

Als onderdeel van onze voortdurende inspanning om ons universum te onderzoeken en antwoorden zoeken op echt grote vragen, interviewden we onlangs Dr. Steven Greer, M.D.

Dr. Greer, een prominente UFO-onderzoeker en hulpverlenend arts, oprichter van Sirius Disclosure en maker van de populaire nieuwe documentaire "Unacknowledged", verklaart dat hij gelooft dat veel zogenaamde "UFO-waarnemingen" eigenlijk waarnemingen van mensgemaakte toestellen zijn en dat super geheime groepen die bestaan binnen de regering van de VS, die van plan zijn een nagebootste, "valse vlag" -buitenaardse aanval inval te organiseren om de Wereldregering uit te rollen die de individuele menselijke vrijheden voor altijd vertrapt.

Ongeacht of u het eens bent met zijn analyse of niet, Dr. Greer is een intrigerend en zeer intelligent persoon die een verbazingwekkende rijkdom aan bewijsmateriaal heeft blootgelegd om zijn verklaringen te ondersteunen. Terwijl de mainstream media iedereen die vragen "buiten de box" stelt, bespot, is Dr. Greer een persoon die je aandacht verdient. Zijn nieuwe boek, Unacknowledged, is ook beschikbaar op Amazon.com.

Ik heb met Dr Greer gesproken over 'kosmische valse vlaggen' en veel meer in de video hieronder. Zoals jullie tegen het einde van de video zullen horen, heb ik ook vrijwillig mijn laboratorium testdiensten aangeboden voor alle exotische materialen of onbekende stoffen die hij zou kunnen tegenkomen.

Bekijk het interview  en deel het overal:
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl