zaterdag 2 mei 2015

Dr. Steven Greer: Tientallen Welwillende ET Soorten zijn hier en staan te popelen om contact met ons te maken. / Door: Alexander Light: 2 mei 2015

Dr. Steven Greer:
Tientallen Welwillende ET Soorten zijn hier en staan te popelen om contact met ons te maken.
Door: Alexander Light: 2 mei 2015


Wij worden tegen onszelf beschermd.
In een recent interview werd door Dr. Steven Greer gesteld dat er volgens hem tientallen verschillende goedaardige buitenaardse rassen zijn die staan te popelen om contact met ons te maken. 

“Sommige van deze rassen maken zich echt zorgen om onze vijandigheid en hebben bepaalde dingen gedaan om ons te beperken, zoals door ons in quarantaine (Containment) te houden.” 


“Deze wezens willen heel graag in contact komen met mensen die verlicht zijn en die hen vreedzaam benaderen omdat het doel is van onze stiekeme geheime militaire projecten om deze objecten te volgen en uit de lucht te schieten”. 


Volgens Dr. Greer nam het UFO fenomeen toe in intensiteit na de ontwikkeling van nucleaire wapens toen wij een bedreiging begonnen te vormen voor het leven op deze planeet. Die niet alleen wij bewonen, maar ook door andere intelligente wezens in het universum wordt gebruikt. “Ik denk dat de buitenaardsen hier al duizenden jaren op aarde zijn, ik denk niet dat dit een fenomeen uit de recente geschiedenis is”.


“Ik denk dat wanneer je hiernaar kijkt en met mensen praat in de Britse veiligheidsdiensten en ook die van Amerika dan zie je dat de werkelijke toename in incidenten met UFO's steeg toen we nucleaire wapens daadwerkelijk gingen gebruiken en rond dezelfde tijd dat we de ruimte in gingen”. 


“Je moet begrijpen dat het punt waarop onze beschaving begon met het ontwikkelen van atoomwapens en het verkennen van de ruimte, dit grote rode vlaggen liet wapperen als waarschuwing bij deze planeet. Men is behoorlijk bezorgd over wat wij aan het doen zijn en dat we mogelijk dingen loslaten op het universum die wij niet kunnen beheersen. Waardoor wij een bedreiging vormen voor andere planeten die een vreedzaam bestaan leiden en waar oorlogvoeren en wapensystemen geen onderdeel uitmaken van hun bestaan”. 


Volgens Dr. Greer bestaat er niet zoiets als ontvoering door buitenaardsen en is dit iets dat volgens hem door de overheid verzonnen is om ons bang te maken zodat wij ons niet verzetten tegen een bewapening van de ruimte. 


“De mythologie in de New Age wereld dat er goeden zijn en slechten is in werkelijkheid desinformatie die wordt verspreid door veiligheidsdiensten om ons op die manier bang te maken, zodat wij maar wat graag miljarden Dollars uitgeven aan een soort Star Wars technologie. En dat is precies wat er is gebeurd”. 


“Ik ken mensen die al in de jaren '60 aan dit soort programma’s werkten. Toen al hadden we wapensystemen in de ruimte die gericht waren tegen deze vreemde ruimteschepen. Dit is al meer dan 40 jaar gaande”. 


Dr. Greer verklaarde ook dat, voor zover hem bekend, er niet één van de tientallen buitenaardse rassen ons vijandig gezind is. 


Je kunt hieronder luisteren naar het hele interview en genieten van de prachtige CGI beelden van welwillende ET's die actief zijn in de ruimte en rond vreemde werelden:Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl