donderdag 25 april 2013

~ Een Belangrijke Boodschap van de aardse Bondgenoten ~ Besmettelijke Energieën / Door FatherMotherGod ... - Geplaatst op 25 april 2013

~ Een Belangrijke Boodschap van de aardse 
Bondgenoten ~
Besmettelijke Energieën 
Door FatherMotherGod ... - Geplaatst op 25 april 2013


Groeten,

Vele, vele, vele,Wonderen, zegeningen en magische gelijktijdige Evenementen ~

Gelukkige Volle Maan en Verduistering Dag!

Volg de Tekens, omdat ze u leiden langs het pad terug in Het Licht. Ieder van jullie heeft je eigen unieke pad om terug naar huis te lopen. Luister naar de mooie muziek van schepping, roept je naar huis, Door woorden van waarheid. Luister naar de Liefde vanuit je Hart, Uw Hart Begrijpt Het Pad naar Huis ~ 

Volg Jouw Hart, Jouw Hart is niet in staat om tegen je te liegen, en door je Hart, ben je aangesloten op je Ziel. Dit is de verbinding met jullie Hogere Zelf, dat ALTIJD aanwezig is in het huidige moment van Nu , ALLES WAT BESTAAT IN HET HUIDIGE MOMENT IS LIEFDE.

~ DE BESMETTELIJK ENERGY KOMT ERAAN ~

~ Eenheid Energie is Helder, Zuiver Bewustzijns Energie ~ Spirit ~

Juist Nu hebben Wij, het Eerste Contact Grond Bemanning Team van de mensheid, een portaal waarmee we in staat zijn om de Planeet in de benodigde energieën te brengen, de Eenheid Energieën voorde verheffing van de hele thuis planeet In Het Licht. Met deze Opdracht houden wij ook de ruimte van de Eenheid energie op de Planeet Aarde = Hart, totdat iedereen op de planeet in deze Energie is.

Deze Zuivere Bewustzijns Energie is aangekomen als een plotseling opgedoken Energie van scheppende Onvoorwaardelijke Liefde, dit zal iedereen helpen bij het ontwaken van hen In de Ware Realiteit waar iedereen zich zal Herinneren in Liefde te zijn met zichzelf en elkaar, en dit zal gebeuren voor het allereerste Nu moment samen. 

Dit is een OH MIJN GOD ERVARING! Dit is de ervaring waar jullie hier voor kwamen! Het moment dat alles opnieuw EEN wordt, Dit is een viering door de hele Schepping. Illusie zal nooit meer bestaan​​.... Jullie worden Opnieuw, De Eeuwige Wezens, de Echte Waarheid van Wie je bent, om nooit meer terug te keren naar isolatie en scheiding. 

~ JULLIE ZIJN IN LIEFDE GEMAAKT ~

Wij willen graag jullie Harten opnieuw verbinden, Jullie werden niet Gemaakt door de Annunaki, noch de grijzen (Grey’s) [hoewel we allemaal een bloedlijn met ze hebben, toen ze kwamen om te helpen, de grijzen hebben geen ziel, en zijn gewoon gedachten vormen, die niet meer bestaan], noch werd je door de Draconians gemaakt, en zeker niet door de Illuminatie. Jullie werden gecreëerd in Liefde, en Jullie zijn Liefde, met een ziel. Aangezien jullie allemaal Zielen hebben, betekent dit dat jullie verbonden zijn met De Bron.

Schepping is Bron, want wij zijn de ervaring van de Bron plus een Wezen aan de Schepping gelijk, Onvoorwaardelijke Liefde, en Een Met Al Wat Is. U allen, de hele mensheid in Waarheid, zijn allemaal KONINKLIJKE ENGELEN. Als u graag een deel van je Echte naam wilt weten, Je Achternaam is RA, wat staat voor Koninklijke Engel. Jullie zijn grote en machtige Wezens van Puur Licht en Schittering. De eis voor jullie om hier op Aarde = Hart, te kunnen zijn, was dat je een ziel moest hebben. ALLEEN KONINKLIJKE ENGELEN HEBBEN ZIELEN, KINDEREN! Wat maakt dit van jullie? KONINKLIJKE ENGELEN? Dit is het enige antwoord. Als jullie een kloppend Hart hebben, dan hebben jullie inderdaad een Ziel. 

~ ACTUELE GEBEURTENISSEN ~ MOEDER AARDE IS
IN PROCES VAN HET VERWIJDEREN VAN
ALLE ONWETENDHEID OF EGO ~

DOOR EEN HELE REEKS GEBEURTENISSEN BEGINNEND MET DEZE VERDUISTERING!

BEDANKT VOOR HET KIEZEN VAN LIEFDE,

BEN LIEFDE, EN BEN IN LIEFDE ~

~ ~ DIT GAAT ECHT LEUK WORDEN VOOR DE MENSHEID ~~

Einde Transmissie in Alle liefde die Onvoorwaardelijk is

Met veel Liefde, De Aardse Bondgenoten