maandag 8 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad / via Valerie Donner / 6 januari 2018

Een bericht van Mira van de Pleiadische Hooge Raad
via Valerie Donner, 6 januari 2018 Groeten, ik ben Mira. Ik sta volledig ter beschikking om jullie full-time toe te spitsen op het ascensieproces dat jullie en jullie planeet doormaken. Het is vrij opmerkelijk. Jullie hebben vooruitgang geboekt door je aan te passen aan en te assimileren aan snelle veranderingen. We verbazen ons over het aanpassingsvermogen en de bereidheid van de mensheid om door de vereisten te gaan die nodig zijn.

We begrijpen de tegenzin van de mensheid om voor hun eigen bestwil te veranderen. Maar in de kern van het leven en het hart van de Aarde lijkt het leven zich te realiseren dat het met de stroom mee moet gaan. Jullie hebben misschien gemerkt hoe onvoorspelbaar de stroming kan zijn tijdens deze chaotische tijden. De turbulentie duwt openingen waar ze klaar zijn. Hoewel deze soms pijnlijk zijn, zijn ze belangrijk voor groei en begrip.

We rapporteren jullie vandaag dat de Aarde in een vloeiende staat is. Dit betekent dat jullie goed moet letten op wat er om hen heen gebeurt en wat er binnenin gebeurt. Alles is niet zoals het lijkt. De aarde ontketent gevangen krachten die moeten worden verwijderd voordat de ascensie kan worden voltooid. Misschien kunnen jullie je voorstellen wat deze krachten op jullie planeet hebben gedaan. Hun aanwezigheid wordt op talloze manieren vervreemd. Ze zijn gevaarlijk en schadelijk voor het leven.

Wij verzekeren jullie dat wat jullie moeten weten, op het juiste moment aan jullie zal worden onthuld. Het is jullie taak om klaar te staan ​​om te reageren op welke manier dan ook, waarvan jullie denken dat jullie nuttig zouden kunnen zijn. Jullie materiële wereld valt uiteen. Kijk maar om je heen. Voel wat jullie gevoelens voor de dag zijn. Sommigen van jullie voelen misschien dat je je anders voordoet en je vraagt je af wat er gaat komen. Je zit tussen werelden.

Hoewel je in de fysieke vorm van de derde dimensie bent, stuiter je van de vierde naar de vijfde dimensie en hoger. Dit kan surrealistisch lijken. Het is en zal zo blijven. Jullie taak is om zo gefundeerd mogelijk te zijn terwijl jullie de instroom van licht filteren terwijl jullie bewustzijn verandert.

Jullie zijn aanpasbare wezens, grondpersoneel, beheerders van liefde en vriendelijkheid. Wij werken met jullie en een groot aantal Buitenaardsen en vele andere wezens van licht om het leven en de Aarde te bevrijden. Binnenkort zullen jullie een parade van wezens zien die deze planeet verlaten. Ze hebben jullie veel te lang tegengehouden. Ze kunnen eenvoudigweg de resonantie van de Nieuwe Aarde niet evenaren.

Bedenk dat jullie wordt bijgestaan ​​door de hele schepping. Het enige dat jullie hoeven te doen, is jullie pad volgen door naar jullie harten te luisteren. Jullie worden heel erg bemind en gerespecteerd gedurende de hele schepping. Blijf stromen. Geef iedereen zijn eigen keuzes. Weet dat zelfs wanneer dingen een uitdaging zijn, jullie gemakkelijk en snel kunnen bewegen om weer in balans te komen.

We zijn met jullie in liefde en licht.

Ik ben Mira.

Bron: http://campaign.r20.constantcontact.com/render?m=1109452915368&ca=f09f59ba-8289-4baa-a2af-b814dfd57976

vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl