donderdag 13 augustus 2015

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad “De Toekomst van de Aarde Staat op het Punt om te Veranderen” / 13 Augustus 2015 / Valerie Donner


Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
“De Toekomst van de Aarde Staat op het Punt om te Veranderen”
13 Augustus 2015 / Valerie Donner
Valerie Donner:
Dierbare Grondbemanning,
Hoe gaat het met jullie? Voelen jullie je vreedzaam en liefdevol? Is jullie energie hoog en dan weer laag? Zijn jullie bezig oude kasten en oude kwestie op te ruimen? Wat voor soort ascentiesymptomen ervaren jullie? Voelt wie van jullie dan ook zich meer vermoeid dan gewoonlijk, zijn jullie duizelig, ruimtelijk, verontrust/verlangend, zien jullie patronen, kleuren, zijn jullie gevoeliger of hebben jullie opvliegers, hebben jullie uitdagingen met het eten van voedsel waartoe jullie gewoonlijk in staat waren het te eten, voelen jullie je liefdevoller, hebben jullie interessante dromen, of moeilijkheden om te slapen, of voelen jullie je alsof je niet meer op de planeet thuishoort? Zijn jullie bezig de Nieuwe Jij te worden terwijl jullie je op het hogere bewustzijn op onze geliefde Moeder Aarde voor bereiden?
Wat het ook is dat we gedaan hebben met de spirituele groei en het genezen van onze volledige levens komt naar boven voor de voltooiing. Kunnen jullie het voelen? Wij zijn niets van ons verleden, onze gekwetste innerlijke kind, onze hobbels, knobbels, schrammen of littekens. Wij zijn bezig de Licht-gevulde wezens te worden die wij voorbestemd zijn om te worden. Het maakt deel uit van het Goddelijke Plan dat bezig is te ontwaken in de horizonten van onze harten. Wij bereiden ons voor om onze echte hele zelven te worden die leven in de Hemel op Aarde. Zijn jullie/ben jij er klaar voor?

Werkende met mijn cliënten zie ik hoe velen de laatste hand leggen aan zaken en kwesties die hen wankel hebben gehouden in dit leven. Hoeveel uren heb jij doorgebracht in stoelen van therapeuten, het lezen van zelfhulp boeken, workshops volgen, journaliseren, ademhalen, aan yoga doen, channelen of gechannelde boodschappen lezen? Hoeveel meer werk denken jullie dat wij moeten doen om waardig te worden van te leven in het Licht en de Liefde in plaats van afscheiding en de derde dimensie? Denk jullie niet dat jullie mogelijk jullie strepen, blauwe linten en een felicitatiefeest voor jullie inspanningen verdiend hebben?
Ik geloof dat de Licht Rijken trots op ons zijn en dat zij ons vieren. Per slot van rekening, hebben wij het exponentiële werk voor de volledige planeet gedaan. Kunnen jullie het geloven? Misschien zullen andere mensen ontwaken en hun beurt nemen met het verschuiven en genezen van de mensen en de planeet. Misschien zullen sommigen van ons meer galactisch werk op zich nemen en laten anderen de verantwoordelijkheid op zich nemen om het werk gedaan te krijgen.
Hoe dan ook, het gaat een heel stuk interessanter en plezieriger worden hoewel het een paar chaotische jaren meer zullen zijn. We hebben voort geslenterd gedurende eonen wachtende op en deelnemend aan de verschuiving van de tijdperken. Het is hier.
***
Groeten, Ik ben Mira. Ik spreek vandaag met jullie met liefdevolle dienstverlening vanuit de Aarde Raad.
Wij zijn op een speciale missie. De toekomst van de Aarde staat op het punt om te veranderen. Voorbereidingen zijn onderweg. Grote verklaringen/stellingnames zullen gemaakt worden door actie en activiteit. Kunnen jullie ons volgen? Weet dat jullie beschermd zijn en dat het geluk van de mensheid gaat verbeteren. Met iedere weerstand wordt met passende middelen afgerekend.
Er zal geen enkele tijdverspilling zijn zo ver als het de galactische strijdkrachten betreft. Wij zijn gereed, voorbereid en begerig om dat af te werken met wat wij moeten voltooien. Jullie mogen enige disinformatie horen, zoals gewoonlijk, als tot wat voor specifieke gebeurtenissen er zich voor zouden kunnen doen. Wij vragen jullie om naar Liefde, Licht en in jullie eigen harten te kijken voor het onderscheidingsvermogen. Sommigen zouden graag willen dat jullie twijfels hebben of zouden jullie willen misleiden in te denken dat zij meer weten dan dat zij doen of dat zij de leiding hebben.  
Blijf alsjeblieft op een onveranderlijke koers van kennis/weten en goede wil. Houd alleen het beste vast voor alle wezens op de planeet en voor de Aarde zelf. Er wordt diepgaand van de Aarde gehouden en dus ook van jullie. Velen hebben stukjes van het Plan, maar niemand heeft het volledige plaatje van wat er zal gebeuren omdat omstandigheden altijd veranderen.
De Aarde is het brandpunt van creatie. Blijf ademhalen en houd jullie meditaties, gebeden en de circulatie van Liefde voor het leven in stand. Jullie maken grote stappen voorwaarts in jullie reis naar huis. Het is een opmerkelijk avontuur met beloningen die jullie verbazingwekkend zullen vinden.
Het beste voor jullie om nu te doen is om geaard, gecentreerd en open van hart te blijven. Bij andere Lichtwerkers zijn is uitstekend en specifiek het samen van de meditaties en gebeden doen. Jullie zijn een formidabele grondbemanning en wanneer jullie aaneen gelinkt zijn kunnen jullie niet verslagen worden. Dat is waarom eenheid/eensgezindheid zo belangrijk is. Laat alleen eenheid het belangrijkste zijn omdat dat is hoe jullie in de hogere dimensies zullen leven.
Als jullie rondkijken, zullen jullie zien hoe gebeurtenissen de mensheid samenbrengen voor meer samenhangendheid. Wanneer deze energie uitbreidt zullen jullie wonder op wonder creëren. Jullie visie/visioen voor de Nieuwe Aarde staat aan de top van belangrijkheid. Houd deze visie/dit visioen in het hart en in focus gedurende jullie dag. Laat geen kleingeestige afleidingen van de derde dimensie jullie van jullie werk als de grondbemanning weerhouden/tegenwerken.
Weet alsjeblieft dat wij bij jullie staan terwijl jullie met ons creëren voor het meest prachtige ascentieproces terwijl het zich ontvouwt. Wij houden van jullie en ondersteunen jullie.
Ik Ben Mira
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com