woensdag 3 juni 2015

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad "Jullie Hogere Dimensionale Zelven Presenteren Zichzelf" / 3 Juni 2015 / Valerie Donner

Een Boodschap van Mira van de Pleiadische Hoge Raad
"Jullie Hogere Dimensionale Zelven Presenteren Zichzelf"
3 Juni 2015 / Valerie Donner 
Groeten, Ik ben Mira.
Jullie zijn aan het manoeuvreren in een tijd van paradox. Wat jullie dachten dat waar was is dat niet langer meer. Jullie zijn aan het leren om het leven anders te omhelzen. Hebben jullie opgemerkt hoeveel van wat jullie geloofden aan het wegvallen is? Dit maakt deel uit van het Ascentieproces. Jullie moeten leren hoe nieuwe waarheden in ieder aspect van het leven te omhelzen. De derde dimensie is niet langer de belangrijke energie of manier van leven. Het is oude energie. Dit maakt deel uit van de reden dat velen begeleid worden om dingen, relaties, banen, kwesties, overtuigingen en wat hen niet langer meer dient los te laten.
Jullie hogere dimensionale zelven presenteren zichzelf. Jullie worden door en door nieuw. Wij denken dat jullie degenen die jullie worden wel zullen mogen. Terwijl het oude wegvalt, zullen jullie gelukkigere wezens worden. Jullie zullen iedere kans verwelkomen om te verkennen wie jullie zijn. Jullie zullen stralende Lichtwezens worden in dienstverlening aan de Bron.
Jullie leven doorheen een chaotische tijd. Vanaf onze uitkijkpost aangaande de Aarde Raad kunnen wij zien hoe uitgedaagd velen van jullie op dit moment zijn. Wij zien ook hoe velen van de grondbemanning in geluk en Licht omhoog gaan. Wij kunnen meer geopende harten en optimisme over de toekomst zien. Terwijl het oude uiteen valt komen jullie tezamen. Houd het vol, dit is de tijd voor eenheid en gemeenschap.
In onze galactische gemeenschap begrijpen wij elkaar behoorlijk goed. Aangezien wij telepathisch zijn, bestaan er geen leugens. Wij zouden in een flits weten of iemand zou liegen zoals jullie leren om te doen. Wij werken samen voor het hoogste goede en het grotere begrip. Onze verbindingen zijn ogenblikkelijk. Wij zijn creatief en verkennen deze types van oplossing voor het oplossen van problemen.
Jullie beginnen te voelen hoe het Licht zichzelf op diepgaande manieren vestigt. Jullie pikken deze bekrachtigende energieën op. De wereld is dagelijks aan het veranderen. Wanneer het Licht op de duisternis straalt kan het niet overleven. Wij willen dat jullie het momentum herkennen dat zich voor jullie aan het opbouwen is om jullie Galactische Zelven te worden.
Aangaande dit zullen jullie gewaarworden dat het leven gemakkelijker wordt. Jullie zouden snel moeten kunnen denken en handelen. Jullie zullen dichter bij jullie waarheid zijn. Jullie zullen automatisch weten wat te doen. Er zal een beroep op jullie gedaan worden om te helpen waar nodig. Jullie zullen op de manier leven die voor jullie bedoeld was om in vrijheid, Liefde, eenheid, vreugde en overvloed te leven.
Ga alsjeblieft door met het goede werk te doen dat jullie doen. Wij houden van jullie en willen dat jullie weten dat onze ontmoeting als galactische familie vlug naderbij komt.
In liefdevolle dienstverlening, Ik ben Mira.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© The Ground Crew - http://www.thegroundcrew.com