woensdag 1 mei 2013

"Engelen in menselijke vorm." Door, Bella Capozzi. 1 mei 2013

"Engelen in menselijke vorm."
Door, Bella Capozzi. 1 mei 2013 


Gegroet, geliefde broeders. Jullie zijn allen kostbare Engelen in menselijke vorm. Jullie zijn hier met een doel, stuk voor stuk, een doel meest unieke in tegenstelling tot die van alle andere. Jullie zijn op aarde als vertegenwoordigers van vele culturen en rassen die jullie bekijken met begerige fascinatie. Jullie zijn een diverse gemeenschap, op minst. Met de ontmanteling van de Sluier, wordt deze diversiteit en de begeleidende ingewikkeldheden geleidelijk geopenbaard aan u, uw herinneringen, uw contractuele verplichtingen, je oorsprong en ware feiten over uw geschiedenis. Voor degenen die ervoor gekozen een meer omslachtige sluier van vergetelheid te nemen, jullie hebben jezelf alleen gekend als jullie huidige, perceptueel beperkte menselijke zelf. Er is strijd en pijn als je hebt gevochten wat leek op een zware strijd, al die tijd bewust in die mysterieuze omgeving diep in jullie dat er iets meer moest zijn, iets wat jullie misten, iets veel meer aanzienlijk dan duidelijk zichtbaar is. Het is moeilijk geweest, geen twijfel daarover. Maar de waarheid is dat je zo veel meer bent dan je ooit zou denken!


De Aarde is vrij jong, en ruim voordat ze ooit haar eerste adem haalde, leefde en bloeide jullie elders. Een onbeperkte en alomtegenwoordig wezen, jullie waren en hebben een kleurrijke verscheidenheid van levenservaringen in veel andere dimensies en plaatsen tegelijk. Jullie zijn uiterst Heilig en van God, gesponnen uit de Bron van Al Dat Is. Zoals u en de vele facetten van jullie, leef je om te leren en te groeien, en om uw minder geëvolueerde broeders in hun spirituele groei te helpen. De dag zal spoedig aanbreken dat elk van jullie zich deze dingen zal herinneren, en je over jezelf zullen verbazen, "Hoe heb ik het ooit kunnen vergeten, ik was zo glorieus?" De waarheid wordt geopenbaard in zijn eigen tijd en altijd wanneer het het meest geschikt is. Kennis is macht, zo wordt gezegd, en de waarheid is de meest krachtige kennis van al. Denk je dat je nu effectief bent? Nou, wacht maar tot je je volledige kennis draagt in je arsenaal van Goddelijke wapens. Jullie zullen letterlijk niet te stoppen zijn.

Ga naar buiten en spreid uw Licht. Elk nieuw iemand die direct ontwaakt wordt een drager van de nieuwe frequenties. Zij op hun beurt automatisch beïnvloeden de anderen waar ze mee in contact komen, met elk van hen die doorgaat om de energetische ketting van invloed in stand houden. Denk aan de activering van een ander als zijnde verwant aan omkeren een lichtschakelaar, want in waarheid, dat is precies wat je doet. Dus stel, deze ketting gaat door en door totdat elke ziel op aarde is aangeraakt. Dit is de meest simplistische uitleg van hoe het ontwaken van het Menselijke Collectief zal plaatsvinden. Het is ook de meest begrijpelijke manier die we hebben om indruk te maken waardoor jullie het belang inzien van de reden waarom jullie je voorbestemde rol moeten omarmen en er een deel van worden. Hoe sterker het licht wordt, hoe meer fysiek duidelijk de gevolgen van de verschuiving zijn.

Jullie voelen je ontevreden met je oude manier van leven. Dit is goed. Ontevredenheid is een voorloper van verandering. Het is heel belangrijk om tijd door te brengen in overpeinzing en zitten met uw ontevredenheid. Onderzoek. Bestudeer. Ontdek zijn oorsprong ga vervolgens verder met een haalbare oplossing te construeren, een die in overeenstemming is met de energieën en filosofieën van het nieuwe paradigma. Dank deze gezegende ontevredenheid, als het u heeft aangespoord tot actie, en laat deze dan los, terug naar Bron, om te worden gerecycled in iets helders en fijns. Wij adviseren dat u ook tijd vind om het zinloze gebrabbel van de egoïstische geest tot zwijgen te brengen en in plaats daarvan te luisteren naar de rustigere en meer zachte wijsheid van het hart. Neem even de tijd om niets te doen en denk aan niets. Luister aandachtig. Smelt in de hoge pieptoon geluid in uw oren, omdat dit de melodieën van Thuis zijn. We spreken tot u, begeleiden u en inspireren je fysieke voertuig met broodnodige upgrades. Neem kennis van bepaalde woorden en zinnen die zich herhalen, want er is een enorme betekenis in deze transmissies.

Deze Nieuwe eeuw brengt niet alleen gelijkheid en overvloed, maar een complete integratie en herstel van alle aspecten van je zelf. De kostbare mensen van Gaia ontwaken een voor een, en in een steeds toenemende snelheid. Als een ieder zijn ogen en zijn hart opent af buigt van het verwachte pad, zo stijgt het Licht. Wees de herder voor een ieder die breekt met de kudde. Elke een op de miljarden is even kostbaar en belangrijk in het grotere geheel der dingen. De puzzel is niet compleet totdat elk stuk op zijn plaats wordt vastgeklikt. Het verhaal zal niet eindigen tot elk hoofdstuk is herschreven, en gelezen in het hele universum door verrukte culturen van heinde en verre. En u, beste broeders en zusters, houd de pen in je hand. Het zijn jullie die de auteurs zijn van jullie eigen bestemming.

Copyright © Bella Capozzi.  All rights reserved.  You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.