vrijdag 17 maart 2017

Hogere Frequentie Energieën – 9de Dimensionale Arcturische Raad / 17 maart 2017 / via Daniël Scranton

Hogere Frequentie Energieën – 9de Dimensionale Arcturische Raad
17 maart 2017 / via Daniël Scranton


“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben jullie heel zorgvuldig gade geslagen en observeerden de manieren waarop jullie niet alleen energie kregen maar ook de wijzen waarop jullie die energie gebruiken. Als wij jullie observeren en jullie de energie tot je nemen die je krijgt en die gebruiken om een betere ervaring van de werkelijkheid te creëren, voelen we vreugde.

Soms echter, moet de energie die jullie ontvangen eerst door jullie stoffelijke lichamen gaan om de ruimte voor je te zuiveren om die energie volledig te kunnen gebruiken. Jullie moeten een vermogen hebben om ermee te resoneren om die te kunnen gebruiken. En dat kan betekenen dat er wat huis-opruiming te doen is.

Nu, als je je huis schoonmaakt, ontdek je soms dat er meer vuil is en stof en vuilnis en andere dingen zijn dan waar je je eerder bewust van was voor je begon schoon te maken. Dus hetzelfde is waar als je hogere frequentie energie door je stoffelijke lichaam jaagt. Je weet niet noodzakelijk hoe veel er is om schoon te maken voor de hogere frequentie energie, tot het opruim proces begint. 

Dit kan je de indruk geven dat de dingen erger worden, dat jij erger wordt. Maar niets kan verder van de waarheid af zitten. Het gaan in datgene wat van lagere frequentie is en die in je heeft gewoond is de enige wijze om het op te ruimen en opruimen maakt ruimte voor dat wat van ‘n hogere frequentie is. Als je eenmaal door de donkere nachten van de ziel bent gegaan, is het raadzaam dat je je volgende beschikbare moment gebruikt om iets te scheppen.

Dat is raadzaam omdat je meer hogere frequentie energie hebt gedownload die aan je gegeven is in deze tijd, en die hogere frequentie energie is klaar om met je te co-creëren (samen te scheppen). Het doet meer dan je een schoonmaak geven. Het is klaar om voor werk te staan. Het is klaar om door jullie te worden gebruikt. Het is klaar om met jullie nieuwe ervaringen te scheppen, ervaringen die verder gaan dan datgene waartoe jullie in staat waren om in de derde dimensie te doen/bereiken.

Dus stellen we voor dat jullie alles accepteren, gewoon zoals het is. Accepteer de momenten als jullie door een lagere frequentie ervaring gaan en lagere frequentie emoties, en accepteer de hogere frequentie energieën die naar jullie toe komen. Werk met ze, speel met ze en schep met ze. Als jullie dat doen zullen jullie jezelf in een positie zetten om nog meer te ontvangen.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn om ons met jullie te verbinden.”

Gechanneld door Daniel Scranton.