vrijdag 26 mei 2017

‘Jullie zijn de leiders van de toekomst.’ door de 9D Arcturische Raad / 26 mei 2017 / Daniel Scranton

‘Jullie zijn de leiders van de toekomst.’
door de 9D Arcturische Raad
26 mei 2017 / Daniel Scranton 

“Jullie zijn de leiders van de toekomst. Jullie zullen degenen zijn die kunnen uitleggen wat er met iedereen gebeurt. Jullie zullen een gelegenheid krijgen om leiding te brengen en ondersteuning aan degenen die worstelen met het zich aanpassen aan het normale, het normale dat je lange tijd geleden accepteerde.”

Dit werd gezegd door de 9D Arcturische Raad.

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.
Door los te breken uit de sociale normen, zet je jezelf in een andere frequentie, op een andere golflengte, dan het grootste deel van de bevolking op planeet Aarde. Dit verschil betekent dat jullie allen een nieuwe standaard creëren, een nieuw normaal. Jullie zijn niet hier om de huidige stelsel te veranderen en door dat te doen of door de huidige stelsels te veranderen of om de gemeenschap te veranderen. Jullie zijn hier om iets nieuws te creëren en door dat te doen voel jullie je vaak alsof je de gekken zijn, de weg geworpenen.


Jullie voelen daarin niet past of dat je niet een typisch gesprek kunt houden met iemand die er precies in past op de wijze waarop de gemeenschap wil dat de persoon is. Als je gelooft in buitenaardsen, het channelen van dimensies, parallel universums, engelen, elfjes en alle soorten andere dingen, schep je de ervaring om niet alleen afgescheiden te zijn, maar om er ook van uitgesloten te zijn.

Dit kan een eenzaam pad zijn dat je voor jezelf hebt gekozen, maar het is het pad waar je nu op zit en je kunt het niet helpen dan te geloven in wat je gelooft. Je kunt jezelf niet laten passen in een gemeenschap die de dingen niet erkent waar je over praat alsof ze gemeengoed waren. Het daarin willen passen is een normale en natuurlijke wens. Het willen dat andere mensen jou snappen en om je te waarderen, en om in staat te zijn om zich met jou te verhouden is een aangeboren neiging waarmee je geboren werd.

Het op je pad blijven ondanks het feit dat je er niet in past en dat andere mensen je niet snappen zal zijn beloning krijgen. Jullie, jij, de gekken en de weg geworpenen, zullen de leiders zijn in de toekomst. Jullie zullen degenen zijn die kunnen uitleggen wat er met ieder ander gebeurt. Je zult een gelegenheid hebben om leiding te verzorgen en om hen te ondersteunen die worstelen om zich aan te passen aan het nieuwe normale, het normale dat je lange tijd geleden accepteerde.

Het overbruggen van je werkelijkheid naar de werkelijkheid van het grootste deel van de beschaving is een taak waarvoor je tekende, maar verwacht niet dat zij naar jou toekomen. Jullie zullen degenen zijn die hun hand uitsteken om te helpen en om te dienen, en om iedereen in de plooi te brengen van de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturische Raad en we vonden het fijn om ons met jullie te verbinden.”

Copyright © 2017. All Rights Reserved - http://danielscranton.com/