maandag 29 april 2013

Lieve Harten, jullie Zijn Disclosure / gekanaliseerd via Caroline KA By Starlight Journeys - Geplaatst op 29 april 2013

Lieve Harten, jullie Zijn Disclosure

gekanaliseerd via Caroline KA
By Starlight Journeys - Geplaatst op 29 april 2013

Wij zijn hier dierbaren, en vandaag komen we bij u in grote viering van een waarheid die zich aan het ontvouwen is op dit belangrijke moment. Wij vragen een ieder van jullie, degenen die deze woorden nu leest, en die de omvang er achter begrijpt, om diep in je hart te kijken, want de tijd van uw oproep zal binnenkort daar zijn. Wij vragen u om te kijken naar de waarheid die binnen een ieder van jullie ligt. Een waarheid die snel naar de oppervlakte stijgt, want het kan niet meer worden ontkend en verborgen. Er zijn er te veel van jullie die nu openlijk met ons communiceren, en het woord verspreidt zich als wildvuur.

Geliefden van Gaia, zoals jullie weten, hebben we er niet voor gekozen data of termijnen te verstrekken, maar wij vertellen u dat er een grote druk is gezet met betrekking tot openbaarmaking, en zoals we ook al eerder verteld hebben, de allergrootste druk moet van jullie komen, het collectief, en elk individu, elke Lichtwerker, Wegbereider en Sterrenzaad die kiest om samen met ons de grote waarheid van dit aan het licht te brengen.


Elke dag zullen er meer waarheden naar de oppervlakte komen in je persoonlijke leven, binnen het collectief en de rest van je wereld. Meer mensen kiezen nu dan ook om wakker te worden, ze stellen vragen en ze realiseren zich volledig het systeem dat ze ooit het vertrouwen gaven hen te verzorgen en te beschermen en wat niet werkt. Het heeft nooit gewerkt. Het is een vals systeem, en deze waarheid dierbaren, stijgt snel naar de oppervlakte onder de gehele bevolking van Gaia.

Wij vragen jullie, de zielen die in feite met ons communiceren, en dat zijn er een groot aantal van jullie, met de grootste oprechtheid van hart, vragen wij jullie om een stap vooruit te gaan met ons. Wij vragen jullie om de resterende lagen van de angst af te werpen die nog kunnen wonen in jullie hart, en naar buiten te komen in het licht als communicatoren van liefde en vertrouwen.

Als je voelt dat je klaar bent om door te gaan , gebruik dan je sociale media, internet, radio, blogsites, in een nog sterkere mate als verdere bevestiging van uw communicatie, en van ons bestaan​​. De manier waarop je dit doet is niet zo belangrijk, zolang je dat doet met liefde in je hart, niet vanuit het ego, maar uit echte en oprechte intentie voor het welzijn van iedere ziel op jullie Aarde.

Wij vragen jullie om een stap vooruit te doen, en met ons samen te werken in het brengen van openbaarmaking in het licht van de waarheid.

Al vele jaren is de waarheid van ons bestaan ​​onder u verborgen gebleven met leugens, en Cover Ups, het enige doel voor de duistere hoeden om hun heerschappij over jullie te behouden, en ze hielden de waarheid van uw erfenis verborgen. Gedurende vele levens van dualiteit en illusie ben je onbewust bezweken aan hun kwaadaardige bedoelingen, en je aanvaarde deze manieren van zijn als je waarheid, en dit lieverds, was het begin van je val in de duisternis.

Lieve harten, er komt een nieuw licht te voorschijn van binnenuit een ieder van jullie. Wij raden je aan om dit licht te omhelzen, want het is jouw absolute waarheid.

Hoewel onze communicatie met jullie is gegroeid tot wonderbaarlijke proporties, zijn wij helaas beperkt tot wat we echt kunnen beginnen te bespreken met jullie. Op dit moment, is het technologische aspect van ons werk achter de schermen lang niet zo belangrijk als jullie spirituele ontwikkeling, groei en leren, want dit zijn belangrijke elementen voor de vooruitgang van uw reis langs het pad van ascensie als individu en als collectief, voor het hoogste goed van Gaia, en al haar mensen.

We hebben zoveel te delen met u. Zoveel te leren van elkaar, en we zijn even enthousiast om u te ontmoeten, zij aan zij lopen met elkaar in vriendschap en in liefde, en om u de prachtige technologieën te tonen, en manieren van leven die dat wat jullie planeet teistert sterk zal afnemen: honger, ziekte, angst, wanhoop, allen zullen in grote mate bijdragen in het afnemen van de achteruitgang van uw prachtige planeet.

Wij vragen een ieder van jullie, alleen als je dit pad gekozen hebt,  om je persoonlijke waarheid te openbaren. Openbaarmaking  is  gebeurt. Elke keer dat jullie met ons te communiceren, zowel in gebed, door middel van gechannelde boodschappen, of in de droomtijd, dit is Disclosure. Elke keer dat je kijkt naar de nachtelijke hemel, en je een van onze schepen ziet, dit is Disclosure.   Jullie zijn Disclosure  geliefde harten, en we hebben jullie stem, jullie ervaringen en jullie hart om de waarheid nog verder bekend te maken.

We zeggen tegen jullie, er is grote beweging met betrekking tot openbaarmaking van wat er gebeurt achter de schermen als we spreken, maar dit is alles wat we kunnen zeggen op dit moment. Laat het bekend zijn dat onze harten gevuld zijn met grote vreugde toen jullie, onze Aarde broeders en zusters, ervoor kozen om jullie hart te openen voor ons, en ons te vertrouwen.

Wij vragen jullie nu, als jullie je geroepen voelen om dit te doen, om de waarheid van onze communicatie verder te uiten op een manier die voor jullie het beste voelt om te doen. Ascentie en het herstel van jullie planeet, en Disclosure is nog steeds aan jullie, het collectief. We hopen nu, meer dan ooit, als u doorgaat uw communicatie met ons, dat jullie van deze gelegenheid gebruik zullen maken om verder te gaan met ons om de waarheid van Disclosure in het licht te brengen.

Velen zijn al op de hoogte van deze waarheid, maar zijn bang om hun overtuigingen van ons bestaan ​​uit te drukken. Angst is nog steeds onder u over wat anderen over u zullen denken als je je ware overtuigingen verteld, maar laten we duidelijk zijn. Dit is je geest die je tegen  werkt. Het ego zal alles doen om te overleven, en het beste mechanismen van de aanval is het voeden van je valse illusies en overtuigingen. Angst.

Wij vragen je om diep in uw hart te kijken. Laat het je leiden naar jullie waarheid, en wat je voelt is de volgende stap op het pad van deze missie die je hebt gekozen te ervaren in dit huidige leven.

Als je klaar bent om dit te doen, voel en omarm deze tijd van verschijning in jezelf. Omarm je waarheid, en de waarheid van wat is. Het is tijd om alles los te laten, en alle angst van binnenvallende aliens want dit is gewoon niet het geval, zoals je weet. In de vooruitgang van de onthulling, is het niet onze hoogste prioriteit om angst aan te jagen. Jullie moeten begrijpen dat dit een geleidelijk proces is, maar tegelijkertijd wordt het steeds urgenter. We voelen deze urgentie, net als jij.

Lieve harten, wij zijn met jullie in kameraadschap, en in het licht. Wij houden veel van jullie, en onze grootste hoop is om ons op een dag te herenigen met jullie, en om vrij te midden van jullie te wandelen, samen, als broeders en zusters, weer als familie.

Wij zijn de Galactische Federatie. Heb geloof in de goddelijkheid van jullie. Boven alles, geloof ons, en weet dat je diep geliefd wordt. Wij zijn EEN geliefde harten, en dit is jouw waarheid.

Wij zeggen vaarwel voor nu.