dinsdag 7 april 2015

Mira van de Pleiadische Hoge Raad / 7 april 2015/via Valerie Donner

Mira van de Pleiadische Hoge Raad
7 april 2015/via Valerie Donner

Groeten, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad.
Ik dien full time aan de Raad van de Aarde om te helpen met het Ascension proces.

Terwijl ik spreek vliegen we door jullie luchten. Wij zijn waarnemers en helpers. We zijn volledig betrokken bij dit proces waarin jullie jezelf vinden. We leven in een hogere vibratie. Onze schepen houden een oogje op jullie. Wij hebben betrekking op jullie ervaringen en jullie expressies.

We zijn net zo geschokt als jullie door veel van de huidige gebeurtenissen op jullie planeet. Het is jullie bewustzijn dat het verschil zal maken. Wanneer jullie bevelen dat bepaalde gebeurtenissen op moeten houden zullen zij moeten stoppen.

Dit is hoe krachtig jullie zijn en dat zou moeten aangeven waarom de duistere krachten bang zijn voor jullie. Het is tijd dat jullie je macht terugnemen. Onze Schepper hoort elk woord. Jullie zijn degenen die jullie nieuwe Planeet co-creëren. Wij kunnen het niet voor jullie doen, maar we kunnen jullie adviseren en assisteren.


Op dit moment worden jullie inspanningen versterkt door de krachten van het Licht wat buiten het normale bevattingsvermogen ligt. Wij zeggen dit omdat jullie behoefte hebben aan extra ondersteuning. We weten wat te doen en willen dat jullie begrijpen dat jullie niet alleen zijn.

We zijn blij met wat onze Grond Bemanning aan het doen is. Jullie zijn hard aan het werk. Sommigen van jullie doen dit al een lange tijd en zijn uitgeput. Wanneer jullie merken dat je moe bent kun je onze energie inademen en het Licht voelen dat naar je toe komt. In de Licht Rijken werken we voor jullie en met jullie. Jullie kunnen op ons rekenen.

Wij hebben tot jullie gesproken over de verontreinigde atmosfeer en hoe er een negatieve reactie is op de verontreinigende stoffen. We zijn bezig om deze schoon te maken. Het vereist veel Lichtkracht om de schade te verhelpen die wordt aangedaan aan het  leven en de Aarde. De mensheid moet ook deelnemen aan deze schoonmaak. Degene die aan de schade bijgedragen hebben moeten hun gedragingen aanpassen.

In aanvulling op de verontreinigde atmosfeer zijn we bezorgd over de verspreiding van malware in termen van menselijke gedachten, overtuigingen, woorden, daden en visies die worden uitgegoten door de ether. Sommige van de negactiviteiten zijn van duistere krachten en van anderen die niet weten wat ze doen. Velen zijn in de media, het internet, in verschillende vormen van mind control en andere gerichte energieën die chaos creëren.

We zeggen dat jullie de grootst mogelijke hulp wordt gegeven op elk niveau van het bestaan. De zon, de planeten, de sterren, de Galactische broeders en zusters, de Meesters, de Engelenrijken, de Binnen Aarde Wezens geven allemaal het uiterste aan de Aarde en aan jullie. Jullie zijn mateloos geliefd.

Alsjeblieft sta op voor het Licht. Geef Nooit op. Verbind jullie. Houd de Nieuwe Aarde voor ogen. Laat los wat je moet. Leef je Waarheid. Reik uit naar de beste. Geef het beste van jezelf. Wacht op begeleiding en hulp. Leef in Liefde, niet in angst. Ben Verbonden als Eén voor het gehele Ascensie proces.

Ik ben Mira in liefdevolle dienst aan jullie en de Aarde.

Mira van de Pleiadische Hoge Raad. Gekanaliseerde door Valerie Donner. 7 april 2015.