maandag 10 juni 2013

SaLuSa, 10 juni 2013 / Méline Lafont

SaLuSa,
10 juni 2013 / Méline Lafont 

Dingen bewegen zich zeer snel voor het menselijk bewustzijn. De kliek doet nog steeds alles wat ze kunnen om te voorkomen dat mensen hun eigen vrije wil hebben en proberen nog steeds de manier waarop de mensheid, op grotere schaal denkt te beïnvloeden.

Er is nog veel om te worden geopenbaard, maar u kunt nu beginnen met getuige te zijn van de kracht van de waarheid en van eenheid op zijn best. Alleen al vorige week zouden de gebeurtenissen die zich hebben ontrafeld onvoorstelbaar zijn geweest voor u, toch zie je dat in de ruimte van een week al veel aan het licht is gekomen.

Jullie eigen kracht als soevereine wezens wordt steeds duidelijker voor jullie, Als jullie je allemaal de situaties beginnen aan te trekken waarvoor jullie je een lange tijd geleden, helemaal vanuit van de hogere rijken hebben voorbereid.

Voor velen van jullie is de weg moeilijk en bochtig, maar jullie zullen niet teleurgesteld worden door het uiteindelijke resultaat en de uiteindelijke overwinning van liefde en licht.

Op dit moment, voelen velen van jullie zich onzeker op hun manier. Je kunt enorme veranderingen voelen op planetair niveau die jouw kant opkomen, maar je kunt nog niet volledig weten wat deze veranderingen zijn. De zomer van het noordelijk halfrond bevat meestal vele wonderen, en deze zomer zal niet anders zijn voor velen van jullie. Bereid je voor op magie die jullie dagelijkse leven binnen zal komen.

De zomer begon zeer goed met de trage publieke openbaarmaking van intelligent leven op andere werelden, maar ook met de voortdurende verdienste van klokkenluiders die naar voren komen en ongelooflijke openbaringen aan jullie doen.

Vóór de maand eindigt, moeten er meer onthullingen onderweg zijn. Het zal nodig zijn om jullie hart te openen om de nieuwere en hogere energieën te verwelkomen, om hen te op te nemen en jezelf uiteindelijk toe te staan te beseffen dat er gewoon geen limiet aan je potentieel is wanneer je hart vol is van liefde.

Laat gebeurtenissen zich ontrafelen, je leren en je brengen waar het nodig is dat ze je brengen. Als je het gevoel hebt dat de ontwikkelingen een beetje te snel voor je gaan, ga dan voor tien tot twintig minuten zitten en laat het allemaal over je heen komen. Sluit je ogen, luister naar uw verbeeldingskracht, en het vindt een manier voor je eigen pad om het toe te staan voorwaarts te gaan door de komende veranderingen. Luister naar jullie hart, dat tot u spreekt, terwijl je de spanningen in je lichaam loslaat en pijn en teleurstellingen laat gaan.

Velen van jullie hebben een aantal teleurstellingen ervaren de laatste tijd, echter, het nemen van de eerste optie die langs komt is niet altijd van de beste op de lange termijn. De missie van Jullie Hogere Zelven is om jullie te sparen van moeilijkheden en onvruchtbare ervaringen. Men zou op een bepaalde manier, kunnen kijken naar de taak van jullie hogere zelven zoals het vinden van de beste ervaringen die je nodig hebt voor de ontwikkeling van je ziel, maar ook om je te beschermen, om de beste route voor je te plannen, volgens het grotere plaatje en naar jullie kosmische doelen.

Deze plannen en pre-afspraken kunnen vaak tegen de wil van je gewone gedachten of verlangens of jullie menselijke ego's lijken in te gaan. Echter, houd in gedachten dat het grotere plaatje is wat het belangrijkste is, en dat het belang van jullie Hogere Zelven de vervulling van jullie levenscontract en de leringen is.

Heb vertrouwen in je gidsen en Hogere zelf, heb vertrouwen in het onzichtbare. Hogere machten, veel groter dan die van de Cabal die op dit moment over jullie planeet spelen met de levens van miljarden prachtige en liefdevolle wezens.

Geen leven wordt ooit verspild, alles behoort uiteindelijk aan de liefde en de Bron, en zal terugkeren naar huis. De Cabal facties zijn niet anders, velen van hen zullen hun eigen kracht van licht en liefde re-integreren en zullen vrijwillig terugkeren naar de Bron.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik stuur mijn liefde aan de mooie Moeder Aarde en haar liefdevolle zielen.

Dank je wel, SaLuSa.

Vertaald: www.wakkeremensen.net

Copyright © Laura/ Multidimensional Ocean. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content, including the title, is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included: 

http://multidimensionalocean.wordpress.com and 

http://auroradreamflights2.wordpress.com/