dinsdag 13 augustus 2013

SaLuSa, 13 augustus 2013 / MadadSaLuSa,
13 augustus 2013 / Madad

Voel de energieën die een ieder van jullie omringen en wat voor een liefdevol en vreugdevol gevoel ze hebben, neem ze zo veel als je kan in je op en als je om wat voor reden dan ook een gevoel hebt dat er lagere energieën binnenin hen zijn, is er iets waar je aan moet werken of los moet laten. Deze energieën zijn puur Licht en Liefde en ze begeleiden je op je gekozen pad. Luister naar hen en voel ze als jou precies laten zien wat het probleem is.Richt je intentie op het opruimen van het oude, als slechts weinig wat is over gebleven van de zware bagage die je vele jaren voor vele gedragen hebt.

Voel je trots op jezelf, dat je in staat was om het te doen in zulke barre omstandigheden, en daarmee heb je het mogelijk gemaakt voor anderen om hetzelfde te doen veel gemakkelijker en sneller. Dit geeft je voldoening en het gevoel van Eenheid dat jullie allemaal willen voelen.Vergeet niet dat jullie allemaal in dit leven zijn gekomen om precies te doen wat je doet en velen van jullie zijn al op de hoogte van het toekomstige doeleinden of "werk" dat ze zullen doen.

Tijdens vele levens waren jullie je niet bewust van jullie ware doel voor het leven waarin julliehebben geleefd en pas nadat jullie je lichaam hadden verlaten werd het duidelijk, dat jullie je lessen leerden. Nu houden jullie alle wijsheid van de lessen die jullie geleerd hebben bij jullie en nemen het mee naar jullie hogere bestaan​​. Jullie behouden ook jullie lichaam, dat zal worden verbeterd als je leert om je nieuwe vaardigheden te gebruiken, sommigen hebben alontdekt dat elke dergelijke verandering begint met de manier waarop je denkt over jezelf. Als je een aantal veranderingen voor je lichaam wilt, dien je daar aan te denken, want gedachten zijn schepping, maar zonder dat je twijfels hebt, dat je niet in staat bent om zoiets te doen, en je ziet het gebeuren.

Zodra je volledig leeft in de hogere rijken zul je in staat zijn om iets te direct te veranderen zonder "wachttijd" . Dit is ook een andere reden waarom jullie je geest vrij van zorgen en twijfels moeten houden, omdat ze de oorzaak zijn van verwarring over wat je werkelijk wilt.Je moet de reden overdenken van je twijfels en zeker zul je alle hulp krijgen om ze te begrijpen en vervolgens om ze uit de weg te ruimen, je zou nog verbaasd kunnen zijn wat de primaire redenen zijn voor je twijfels. Als je ze eenmaal hebt laten gaan, kijk er dan niet meer naar terug en geniet van het gevoel van vrijheid en het geluk dat u direct nadat de twijfels zijn verdwenen zult voelen.

Deze periode in jullie leven is vol veranderingen, letterlijk iedere dag gebeuren er veranderingen, sommige kunnen wel erg groot zijn en vragen jullie volledige aandacht voo rmeer dan een korte periode van tijd, sommige kunnen kleiner zijn, maar allemaal voltooien zij het goddelijk plan voor uw transformatie naar de Wezens van Licht met vol bewustzijn.Voor veel dingen in de binnen-en aan de buitenkant zijn veranderingen nodig, wat betekent dat u het erg druk hebt op dit moment en er komen zelfs nog meer veranderingen naar jullie toe, dus vergeet niet om genoeg tijd te nemen om te rusten en af te stemmen op je hogere zelf en je gekozen pad.

Zodra jullie echt zijn afgestemd, stoppen jullie met wachten tot er iets gebeurt, jullie zullen dat gewoon doen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel vreugde dat zo velen van jullie zich klaar maken voor de volgende stap in ascentie naar de mooiste werkelijkheid die je tot nu toe hebt meegemaakt.Er is zoveel meer te beleven en het is voorbij van wat woorden kunnen beschrijven. Het is de moeite waard om alle zorgen weg te zetten en doe het. Wij zijn zo ontzettend dicht bij jullie,voel ons.

Channeller: MADAD

Webpage: SaLuSa in Love and Light

vertaald wakkeremensenn.blogspot.nl