vrijdag 20 februari 2015

SaLuSa, / 20 februari 2015 / Mike Quinsey

SaLuSa,
20 februari 2015 / Mike Quinsey

Gedurende enige tijd nu heeft de energie van de hogere rijken meer invloed gehad, en een grotere rol om in jullie levens te spelen. Het zal geleidelijk toenemen terwijl de nieuwe en oude energieën duidelijker gedefinieerd worden. Het transmuteert meer van de lagere energieën, en neemt dus hun bekwaamheid weg om de voortgang van het Licht tegen te houden. Inderdaad, zoals jullie zouden kunnen zeggen, de crisis is te boven gekomen en niets anders dan succes ligt er in het verschiet. Ondertussen mag het voor jullie in vele opzichten niet anders toeschijnen, maar positieve veranderingen vinden over jullie gehele wereld heen plaats. De oude separatistische manieren zijn niet langer acceptabel, en mensen worden wakker aangaande het feit dat als één Menselijke Ras jullie samen zouden moeten werken voor het goede van alles. Want te lang zijn diegenen met gevestigde belangen om jullie strijdend/wedijverend met elkaar te houden, in staat geweest om het gevoel van individualisme te bestendigen in plaats van wederzijdse samenwerking. 

Niettemin, jullie, de mensen, zijn aan het ontwaken en beseffen dat als Eén Ras, het in jullie interesse is om voor elkaar te werken. We merken welzeker op dat waar het belangrijke/grote kwesties betreft jullie vlot bij elkaar komen, en een krachtige verenigde mankracht voor het goede presenteren.
Dus Dierbaren, denk nooit dat jullie inspanning om blijvende Vrede op Aarde te brengen niet productief zijn. Jullie bereiken veel meer dan jullie je realiseren en wij moedigen jullie aan om alles in jullie macht te doen om het Licht te verspreiden. Het betekent niet om het voor mensen te plaatsen die er nog niet klaar voor zijn, maar een beetje meer te geven waar je weet dat het goed ontvangen zal worden. Echter, ben er zeker van dat je de waarheid spreekt zoals jij het begrijpt, aangezien je niet toe zou wensen te voegen aan de onjuiste informatie die in omloop is. Terwijl de tijd voortgaat, zal er meer direct informatie aan jullie gegeven worden, en geleidelijk zal een duidelijker beeld tevoorschijn komen. In het verleden kon de waarheid over kwesties alleen gepresenteerd worden op een manier die de mensen konden begrijpen, en zorgvuldigheid moest genomen worden om niet te gedetailleerd en ingewikkeld te zijn. 
Daar is natuurlijk ook de moeilijkheid geweest met het vinden van woorden om iets te beschrijven waarvoor zij niet bestonden. Nu echter, is jullie eigen wetenschappelijke vooruitgang vooruit gegaan op een verbijsterende snelheid, en is het niet zo moeilijk meer zoals het gewoonlijk was.
Jullie evolutie is met grote sprongen vooruit gegaan en hoewel de waarheid jullie grotendeels onthouden wordt, zijn jullie wetenschappelijke vorderingen veel verder van wat er al aan jullie geopenbaard werd. Jullie hebben al de bekwaamheid van ruimtereizen naar de Maan, en hebben faciliteiten op Mars gevestigd die veel meer geavanceerd zijn dan over het algemeen bekend is. Echter, wij willen vreedzame ambities bereikt zien wat onmogelijk is terwijl de Duisteren nog steeds invloedrijk zijn. We kunnen met vertrouwen zeggen dat een dergelijke situatie zal veranderen, en jullie toekomst bestemd is om er één te zijn van het ontmoeten van jullie Zonne- tegenhangers. Dan en alleen dan kunnen jullie verwachten om jullie plaats aan hun zijde in te nemen, en voorwaarts het Licht in te gaan.
Jullie zijn een lange weg gegaan om dit punt in jullie evolutie te bereiken, en jullie mogen het met recht zien als een beloning voor jullie trouwhartigheid aan de waarheid en voor het verspreiden van het Licht. Op Aarde hebben jullie ernaar geneigd te evolueren met de meeste overlast, aangezien de Duisteren vrij geweest zijn te doen wat zij ook maar wensten om jullie te stoppen van het ontdekken van de waarheid over jullie zelf. Echter, de waarheid is een zeer krachtig gereedschap dat standhoudt ondanks pogingen om het te verdraaien en het uit te roeien. Steeds meer zielen ontwaken nu, een grote mankracht voor het goede heeft zich ontwikkeld en begeleidt hen naar de waarheid die voor hen teruggehouden werd. Zoals altijd en vrij vanzelfsprekend zullen jullie tot zielen aangetrokken worden van een gelijkaardige trilling, specifiek waar zij in staat mogen zijn om jullie toekomstige voortgang te helpen. Jullie hebben een zeer gepast gezegde, "Dat wanneer de student gereed is, de Meester verschijnt" en dat is hoe jullie gestaag evolueren op een tempo dat past bij jullie stadium van evolutie. Dus maak je geen zorgen over je persoonlijke vooruitgang, aangezien de dingen zich zullen ontwikkelen als en wanneer het de juiste tijd is.
Jullie kunnen niet misgelopen hebben op te merken dat duistere geheimen in toenemende mate aan het licht komen, en hoezeer als diegenen die erbij betrokken zijn het ook proberen, zij kunnen de waarheid niet terughouden. Eerder werd over deze periode gesproken, en dat wat verborgen was zal geopenbaard zijn. Je zou kunnen zeggen dat het een tijd is wanneer het Licht geen steen onomgekeerd laat. Als mensen hun geheimen bij het overgaan met zich meenemen maakt het nog steeds geen verschil, aangezien iedere ziel de waarheid over diens leven onder ogen moet komen. Wat je nu ook mag denken, je kunt het niet verbergen in de hogere trillingen omdat, zoals jullie al mogen weten, alleen de waarheid in het Licht kan bestaan. Dus als je wat voor duistere geheimen dan ook hebt, neem in overweging dat het beter zou kunnen zijn om er nu vrede mee te maken in plaats van later.
Probeer zoals jullie zouden kunnen zeggen om een "sprong voor op de menigte" te zijn en leef je leven zoals jij het begrijpt wanneer je in het Licht bent. Behandel alle zielen als gelijken omdat achter wat voor menselijk persoon je ook aan de buitenzijde ziet, een ziel is precies zoals jij die eonen aan tijd geleden vanuit de Engelachtige Rijken kwam. Op de Aarde speelt iedere ziel een rol als lid van het Menselijke Ras, maar is gekleed in een lichaam dat diens doel dient in overeenstemming met waar zij leven. Verder, het zal genetisch voorzien zijn met wat het ook maar nodig is om diens rol op Aarde uit te voeren. Dus oordeel anderen alsjeblieft niet op de basis van hoe je die persoon "ziet", maar kijk naar hen als een medereiziger die de ervaringen heeft die het nodig heeft om te evolueren. Wij hebben geen twijfel dat sommigen van jullie zullen vragen, "Waarom, als zij allemaal oorspronkelijk Engelen waren zij nu niet meer Licht hebben." Het antwoord is dat in de lagere trillingen zoals jullie huidige 3de dimensie, het moeilijk is om de hogere niveaus van Licht door te brengen.
Echter, jullie doelstelling is om meer Licht door te brengen om jullie trillingsniveau te verhogen. Op het één of andere punt in de nabije toekomst zullen jullie in feite succesvol zijn, en als een resultaat gereed zijn om in/naar de hogere dimensies op te stijgen. Inderdaad, zodra als jullie gereed zijn zullen jullie opgetild worden maar kunnen jullie nog steeds de lagere dimensies bezoeken, aangezien jullie in staat zullen zijn om jullie trillingen te verlagen om dat aldus te doen.
Ik ben SaLuSa van Sirius en dit is een zeer aangename tijd om het Licht vanaf de Aarde te zien uitstralen, terwijl het sterker wordt. Ga door met het goede werk en weet dat wij altijd bij jullie zijn, jullie beschermen en helpen wanneer nodig. Zoals altijd verlaat ik jullie in Liefde en Licht.
Dank je SaLuSa,
Mike Quinsey
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://www.treeofthegoldenlight.com/