vrijdag 26 juli 2013

SaLuSa, 26 juli 2013 / Madad


SaLuSa,
26 juli 2013 / Madad

We zijn klaar om te beginnen, zijn jullie klaar om met ons te communiceren met jullie nieuw gevonden, of liever gezegd herstelde vermogen? We hebben het gevoel dat de spanning stijgt onder jullie en geloof ons, wij voelen het op dezelfde manier. Voor sommigen was het een heel lang proces van ontwaken, en voor sommigen lijkt het erg snel te zijn gegaan, maar toch gebeurt alles in de juiste tijd, want dat is hoe de hele schepping werkt. Voel hoe de energie stroomt en gloeit om je heen en laat het je fysieke lichaam binnenkomen door het simpelweg in te ademen of je kunt je voorstellen dat het je lichaam binnenkomt via de huid en onthoud dat je gedachten creaties zijn, dus laat je verbeelding volledig in dit proces komen.
Houd de gebruikelijke zorgen en twijfels terzijde en weet dat ze op een dag zullen verdwijnen en nooit meer zullen terugkeren, tenzij je dat zou wensen. Denk eraan dat je intenties een heel krachtig energetisch veld om je heen aan het creëren zijn en dat met zekerheid het Universum daarop zal reageren.

Wij overzien het hele proces van transformatie van jullie samenleving en geven begeleiding aan onze bondgenoten, die krachtige steun ontvangen van allen die hun gedachten richten op deze wijzigingen die jullie verder zullen brengen.


Duisteren zijn niet meer "duister" als zo veel licht naar hen wordt gestuurd, omdat ze nog steeds leven onder u hebben ze ook de kans om zich te verheffen uit de duisternis. We zouden zeggen dat zelfs al hebben ze niet veel macht meer over, het systeem nog steeds met volharding doorloopt en het is aan jullie allemaal om het te stoppen en het op het juiste spoor te zetten. Nu heb je de macht om dat te doen en met onze hulp worden alle obstakels verwijderd en er zal niets meer in de weg staan om succesvol tot de New Age bestemming te komen. Vertrouw jezelf dat alles mogelijk is en neem de tijd niet zoals vastgesteld want binnenkort zul je het altijd aanwezige tikken van de klok vergeten en zullen jullie alles wat jullie in de "oude realiteit" houdt loslaten. Jullie zullen erachter komen dat je droom je leven werd en er is niets anders dan liefde overal waar je kijkt of gaat. Houd jullie wensen uitermate hoog en in een handomdraai besef je dat alles wat je hebt gewenst wordt gemanifesteerd.

Mensen om je heen veranderen ook en ook al is het niet altijd direct zichtbaar, van binnen voelen zij dat er iets is veranderd. Stel hen in staat te groeien op hun eigen tempo en wanneer je wordt gevraagd deel dan met hen je kennis en help hen om alles wat er gebeurt te begrijpen. Binnenkort zal er veel meer informatie beschikbaar komen uit vele bronnen en voor degenen, die "nieuw" zijn voor het ascensieproces kunnen sommige dingen daarvan misschien wat verwarrend zijn, dus leg ze met geduld uit waar het allemaal over gaat. Sommige gegevens zullen ook verrassend zijn voor jullie die ontwaakt zijn, maar je weet waar je hulp kunt vinden. Wij kijken uit naar meer intensieve communicatie met jullie, want we komen steeds dichterbij. 

Wij zijn meer dan blij om jullie vragen te beantwoorden, dus aarzel niet en roep ons omdat dit is een van de belangrijkste dingen is waarvoor we hier kwamen om te doen. Vergeet niet dat we een zijn en wij zijn je familie die wensen bij jou te zijn zo veel als jij wenst met ons te zijn.

Ik ben SaLuSa van Sirius en we zijn erg blij dat wij onze liefde met u kunnen delen en we voelen dat we dichterbij worden getrokken door je gedachten en wensen. Wij kijken uit naar deze momenten die moeten komen in jullie dagelijkse leven en we zien en voelen nu al jullie eindeloze vreugde. Onze liefde is altijd met u allen.

Channeller: MADAD