zaterdag 29 juni 2013

SaLuSa, 29 juni 2013 / Laura Multidimensional Oceaan

SaLuSa,
29 juni 2013 / Laura Multidimensional Oceaan

SaLuSa: Beste bemanningsleden, we naderen al gauw 2013. Het jaar komt snel tot zijn einde. Met dit in gedachten racet de cabal om de boot te laten omslaan voor de Planetaire Ascentie uit en om Aarde’s energieën te verlagen door boosheid, wraak, vrees, haat en massamoord. De cabal zal alles proberen om de boot te doen schommelen, om Aarde’s Ascentie te voorkomen.

Wat we zich nu zien ontwikkelen in het Midden Oosten is het resultaat van hun oplossing om de liefdevolle en de vrede trillingen te verlagen die de laatste paar weken rap over de wereldbol zijn gereisd.

Jullie zouden de stroom van negativiteit niet in je hart moeten binnenlaten, jullie zouden de situatie moeten waarnemen, maar laat alsjeblieft geen emoties in jezelf trekken of om maar aan een kant te gaan staan bij dit conflict.


Denk eraan dat Ascentie voor jullie het vermogen geeft om je te distantiëren van drama’s die zich ontvouwen en om onpartijdig te zijn. Er is veel karma dat zich tussen deze twee partijen moet oplossen bij dit pas begonnen conflict.

De mensen van deze gebieden, die door de cabal worden gebruikt en gemanipuleerd om haat te voelen voor de geschetste erfelijke vijand.

Wat achter het conflict in Jeruzalem zit gaat veel verder buiten je voorstelling en is van voor elke officiële opgetekende historische episode.

Het conflict zal waarschijnlijk gaan escaleren en overlopen naar andere naties, die ook verborgen belangen hebben in Jeruzalem en specifiek voor de Koepel. (Dome)

Laat jezelf niet in angst gaan. Weet dat jullie kracht immens is en de macht van liefde is zelfs nog groter. Alhoewel de situatie nu op zijn ergst lijkt,vanuit zoveel perspectieven gezien, weet dat dit een door de cabal geschapen en geplande situatie is om de verspreiding van negatieve vibraties over de oppervlakte van de Aarde veilig te stellen.

Om de opduikende moeilijkheden in de komende paar weken te overstijgen, zal de bevolking van de Aarde zich moeten verenigen en wakker worden uit de sluimer die zorgvuldig is voor-gemanipuleerd.

De pijn en het lijden van hen in de oorlogsgebieden moet jullie niet onverschillig laten, in elk geval. We moedigen jullie aan om liefdevolle gedachten, gebeden en te sturen en om elke praktische manier om de oorlog in het Midden Oosten te beëindigen. Maar zorg er voor dat je geen kant kiest en dat je hen niet veroordeelt die alleen maar puppets van de cabal zijn.

We sturen jullie allen liefde en licht zoals gewoonlijk en willen je verzekeren dat jullie een zeer belangrijke rol hebben te spelen in Moeder Aarde’s laatste Ascentie Hoofdstuk, lieve mensen. Dit moet nog worden ontdekt door velen van jullie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en verzeker jullie dat we de situatie op jullie planeet blijven monitoren maar ook het omgaan met veel van het verlies wat nu plaats vindt. Ons deel om te spelen als Opgestegen Meesters, is om het goddelijke te dienen. Alhoewel we begrijpen dat de goddelijke weg soms moeilijk is te begrijpen, zoals deze, voor vele geïncarneerde zielen.

Dank je, SaLuSa

(kanaal Laura / Multidimensional Ocean) 

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl

(winny: kijk naar het niveau verschil van het bewustzijn van beide mediums van SaLuSa, door Laura en door Mike Quinsey van dezelfde datum, 16 november.)