dinsdag 3 september 2013

SaLuSa, 3 september 2013 / Madad

SaLuSa,
3 september 2013 / Madad

Zien jullie nu hoe krachtig jullie zijn? Degenen die wensten dat jullie in de lagere vibraties van angst en haat zouden verblijven hebben geen energie meer om zich mee te voeden, en men kan dit duidelijk zien in het conflict waar momenteel in de wereld het meest over gesproken wordt. Jullie hebben je intenties zo krachtig laten zien, dat er geen mogelijkheid meer is om ergens op Aarde een oorlog te starten. Jullie oude Leiders begrijpen wat er zich afspeelt en de nieuwe Leiders hebben daar geen interesse in, daar zij de gewenste permanente Vrede op jullie planeet willen realiseren, waarvan zo velen van jullie nu begrijpen dat dit de enige weg is om op verder te gaan, weg van het oude daar het onbruikbaar is en snel uit elkaar valt. Lieve Mensen, dit zijn de interne veranderingen die aan de buitenkant gezien worden en niet onopgemerkt blijven, daar dit de manier is hoe je alles in je leven kunt manifesteren.

Focus je op het nieuwe daar jullie nu middenin de oceaan van veranderingen zijn, en jullie je schip gereed moeten maken om vreugdevol in jullie gewenste haven te arriveren. Laat alles gaan waarvan je voelt dat het te zwaar is of dat het je afremt, en zie hoe schitterend jullie mee kunnen stromen en navigeren in deze immense golven, en vergeet niet om de energie te gebruiken welke zij in zich dragen daar zij je nog sneller naar huis kunnen brengen. Zie jezelf als onderdeel van deze oceaan en voel die schitterende verbinding met Alles Dat Is.

Sommigen van jullie overdenken reeds de vraag over het “verlaten van de tijd” en vragen zich af hoe het zou zijn, hoe het zou voelen en vooral hoe zij kunnen bestaan zonder de behoefte te weten welke dag, datum en tijd het op dit moment is. Wij kunnen jullie dit niet volledig beschrijven, daar iedereen dit op z’n eigen manier zal ervaren, maar over het algemeen gesproken zullen jullie dat gevoel loslaten van, dat er iets mist, dat er iets niet compleet is en het je onmiddellijke aandacht nodig heeft, het gevoel dat er iets belangrijks voor je ligt en op je wacht om gedaan te worden. Simpelweg gezegd, zal je je op je gemak voelen door gewoonweg ‘er te zijn’ en precies daar te zijn waar jij bent en met/ bij wie jij wilt zijn, daar alles om het zo te zeggen “in één pakketje” zal komen omdat jij als het ware niet gelukkig en voldaan kunt zijn wanneer iemand of iets niet gelijk is aan jouw vibraties. 


Vele mensen zijn bij elkaar vanwege karmische omstandigheden/kwesties en wanneer deze opgelost zijn met liefde en vergeving, zijn zij vrij om een ander pad te kiezen en zullen zij een zeer sterke wens voelen om afscheid te nemen van deze relatie die hun behoefte vervuld heeft, maar weet dat er altijd liefde tussen jullie zal blijven bestaan, daar je nu in staat bent om naar alles te kijken wat er heeft plaatsgevonden tijdens de tijd dat jullie samen waren. Velen van jullie waren meer dan eens ver/ge-bonden in zulke relaties, met een hoger begrip van het leren van jullie lessen, die jullie gebracht hebben naar waar jullie nu zijn. Voel nu de onvoorwaardelijke Liefde voor elkaar, vergeef en laat die oude gewoonte los van dat de één verantwoordelijk is voor het ongelukkig van de ander.

Zie jezelf als wonderschone en schitterende Wezens van Licht en alles wat je wilt begrijpen zal tot je komen in zulke grootse momenten van verlichting, dat je jezelf zult voelen gloeien met al dat Licht stromende vanuit je binnenste, en vele mensen zullen zich omdraaien en naar je kijken, en zullen zich afvragen wat het is dat zo’n sterk gevoel van aantrekking richting jou veroorzaakt. Het zal een kettingreactie starten binnenin hen, en zij zullen wetend of onwetend de energie van Liefde en Licht delen met alle anderen. Dit is de manier waarop Licht en Liefde zich verspreidt en wij zijn heel blij dat jullie zo gelukkig zijn dat jullie het voor iedereen vanuit jullie Hart laten schijnen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en voel grote vreugde dat ik deze gedachten met jullie kan delen. Wanneer jullie voelen dat het tijd is voor verandering, zorg dat jullie intenties daarop gefocust zijn, en voor je het weet zullen de tekenen ervan zichtbaar voor jullie zijn, en zullen jullie zeker begrijpen wat zij betekenen en er dienovereenkomstig op reageren.

Channeler: MADAD


Vertaling Andrë