dinsdag 6 augustus 2013

SaLuSa, 6 augustus 2013 / Madad


SaLuSa,
6 augustus 2013 / Madad

Jullie trillingsniveau stijgt elke dag exponentieel en degenen onder jullie die zich voorbereiden op nog hogere vibraties voelen de veranderingen binnenin reeds. Jullie vermogen om het inkomende licht te absorberen is enorm toegenomen en is binnenkort ook te zien aan de buitenkant. Een nieuwe golf van verlichting is aan jullie en aan Moeder Aarde gepasseerd en je kunt het letterlijk in de lucht voelen. Het Licht van de zon is helderder, want je bent nu meer in staat om hogere frequenties te ontvangen dan ooit tevoren. Kijk om je heen en zie het zelf en voel de frisse energie die overal is. De oude energie van lijden en verdriet wordt vervangen door de nieuwe, vol van liefde en mededogen voor iedereen zonder enig verschil.
Hoe meer jullie jezelf verlichten hoe meer jullie de frisheid en de Liefde om jullie heen zullen voelen, dus aarzel voor geen moment en maak af waar jullie lang geleden mee zijn begonnen en wat erg hard en pijnlijk was, maar nu kunnen zelfs de meest zware problemen met gemak worden gewist omdat de frequenties "talloze" malen zijn toegenomen ​​en natuurlijk ben je je heel goed bewust geworden van dit proces doordat je weet wanneer iets je aandacht nodig heeft. Sommigen zullen misschien besluiten om het te negeren en het is absoluut jullie eigen keuze bij welke snelheid je het doet, maar we willen jullie eraan herinneren, dat het zoals het nu is, nog nooit zo gemakkelijk voor jullie is geweest om de volledige stap naar het Licht te maken.

Dit zijn de momenten van je ware ontwaken en we zijn erg blij met jullie te zijn, dus zet al jullie twijfels opzij en voel gewoon onze energie naar jullie stromen. We weten dat jullie ons uiteindelijk willen zien landen, maar hoe meer je je zal richten op onze energie, hoe meer je deze zaken als openbaarmaking en landingen zult aantrekken. Elk van onze berichten gaat over werkelijk voelen en verbinden met ons zonder enige zorgen van wanneer en hoe. Laat dit ons deel zijn van ons gezamenlijke plan en wanneer het juiste moment komt, geloof ons, zullen we geen minuut "verspillen" en zullen op zo'n prachtige manier arriveren, een die nog steeds ver voorbij jullie verbeelding gaat en van velen van jullie, die zijn afgestemd op onze energie, en al voelen dat we komen.

Luister altijd naar jullie innerlijke leiding aangezien het niet tegen je kan liegen en voel de aantrekkingskracht van je hogere ervaringen, die op het punt staan uw werkelijkheid binnen te komen. Je voorbereiden op hen is erg belangrijk, dat is waarom we voelen dat het nodig is om jullie vaak te herinneren aan jullie eigen bereidheid en veranderingen die nodig zijn voorafgaand aan jullie instap. Ook willen wij jullie eraan herinneren dat nadat jullie al de schoonheid ervan zullen zien met jullie eigen ogen deze prachtige gevoelens in je lichaam krijgen, zullen jullie duidelijk begrijpen waarom het noodzakelijk is om voorbereid te zijn op deze exacte tijdsperiode. Houd er rekening mee, dat wanneer je in je nieuwe realiteit stapt, je genoeg tijd zult hebben voor je eigen pleziertjes en je zult je geen zorgen hoeven te maken dat je iets belangrijks mist, want je kunt niet te laat zijn, dus concentreer je op jullie visioenen van hoe jullie leven eruit zal zien en al snel zullen jullie beseffen dat jullie de tijd illusie hebben verlaten en dat je leven is veranderd.

Ik ben SaLuSa van Sirius en we zijn hier om jullie te helpen om jullie doelen te bereiken, die jullie voor jezelf hebben ingesteld en de meesten van jullie zijn zich er nu bewust van. Voel onze energie en doe oude onvervulde verbeeldingen die je ooit had weg, want ze houden je alleen maar terug en luister naar ons, als wij jullie vertellen dat we komen op de meest prachtige manier. Ben afgestemd binnen het Nu, ben afgestemd met ons en voel echt deze prachtige energie die deze uitlijning aan het creëren is.

We houden van jullie allemaal.

Channeler: madad