zondag 27 november 2016

SaLuSa Boodschap 11 /Door Dani / 27 novemder 2016

SaLuSa
Boodschap 11
Door Dani / 27 novemder 2016

Het helpen van anderen is een vervullend en mooi ding om te doen en als je echt helpt, voel je het meteen met een krachtige energiestroom doorheen je wezen. Soms, ondanks het helpen van zoveel anderen voel je nog steeds geen tevredenheid en heb je de neiging om nog meer te helpen. Wanneer dit gebeurt, betekent dat dit niet de hulp is die een andere of anderen vereisen of nodig hebben, zelfs als het precies het juiste ding lijkt te zijn om te doen. Zij vragen om hulp zonder woorden en dat betekent dat er geen fysiek ding hen in feite zal helpen, maar jouw bepaalde gedachte of actie is van de grootste waarde voor hen.

Ik weet dat het soms erg moeilijk is naar de roep om hulp te luisteren, toen veel van jullie levens, waar jullie werden geplaatst in lijden en voorwaarden nodig hadden en de enige manier van hulp die beschikbaar was is de heling van het fysieke lichaam, het verzamelen van fundamentele dingen om te overleven voor zichzelf en anderen, dus deze stille roep om hulp werd gehoord met luid schreeuwende stemmen. Dus nu hebben degene in nood de neiging luid te gaan schreeuwen en degenen die kunnen helpen kunnen de ware oproep niet horen en natuurlijk spreek ik niet over mensen die behoefte hebben aan onderdak en een fatsoenlijke plek om te wonen - zij dragen meestal rustig hun geloof en zegenen jullie wanneer jullie ze te eten geven of iets om zich mee te bedekken. In feite luisteren zij naar jullie oproep voor hulp ... 


Om in staat te zijn om echt de roep om hulp te horen en in staat te zijn om betekenisvol anderen te helpen, moeten jullie ten volle beseffen dat met jullie eigen geluk jullie anderen het meest waardevolle geschenk van onvoorwaardelijke liefde geven. Er is geen andere energie meer krachtiger, meer heling en helpende dan dit. Soms zijn jullie verplicht om bepaalde acties die anderen misschien zien als liefdeloos of niet erg aardig of onvriendelijk of wat voor uitdrukking ze zouden kunnen gebruiken, maar jullie weten dat zonder de beweging jullie je eigen geluk niet zouden bereiken en het is daarom de enige juiste manier om kiezen. En de anderen ontvangen ook precies het soort hulp dat ze nodig hebben, omdat ook zij zichzelf zullen toelaten bevrijd te worden van oude patronen die niet langer hun doel dienen.

SaLuSa


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl