maandag 12 december 2016

SaLuSa Boodschap 14 / Door Dani / 12 december 2016

SaLuSa
Boodschap 14
Door Dani / 12 december 2016

De energie van het hart is datgene dat vanuit je wezen naar Allen wordt verspreid. Jullie hart is het centrum van de verwerking van alle inkomende inputs in je lichaam en na jullie persoonlijke evaluatie wordt het gedeeld of vrijgegeven voor Allen, wat betekent dat anderen de werkelijke staat van je geest kunnen voelen, kunnen voelen of je met anderen wilt praten of niet, of je op een bepaalde manier wilt handelen of gewoon met rust gelaten wilt worden en kunnen al je emoties voelen zonder een woord met je te spreken. Hart energie is zoals jouw signaal, maar identificeert en bewijst meer dan elke fysieke handeling die jou zelf omschrijft tussen de anderen. Het voert alles naar binnen, alles is geabsorbeerd en maakt het mogelijk voor anderen om jou te identificeren, zonder de noodzaak om je naam te kennen. Nu voor jou die de naam weet, zelfs de bijnaam of een geschreven of gesproken identificatie, is het nodig om de ander te aanvaarden als degene waar je mee wenst te spreken of je mee wenst te verbinden. Dit is ook aan het veranderen, net als bij jouw verbeterde hart vermogen, zul je er gewoon aan wennen anderen te herkennen aan hun hart energie en het belang van de werkelijke naam zal vervallen. De naam zal geen rol spelen, zoals het in feite nu alleen door ieder van jullie is gekozen om jezelf te identificeren met de benodigde ervaring en natuurlijk is jullie sociaal systeem ook gebaseerd op dit identificatie kenmerk.

Ja, de naam draagt ook energie, maar het is alleen gedeelde energie van alle andere die ervaringen hebben onder dezelfde bepaalde naam en achternaam, het is niet jouw energetische signaal waar je door wordt geïdentificeerd. Als je spreekt met iemand uit jouw fysieke realiteit, voel je duidelijk zijn / haar energie en je herkent ze zelfs voordat de naam in je geest verschijnt. Hun handtekeningen lijken krachtiger voor jou te zijn en het is omdat we gewend zijn elkaar te begroeten door het verzenden van de hart energie in plaats van elkaar voor te stellen met naam en hand schudden of elke andere gebruikelijke fysische begroeting op Aarde. We delen allemaal wie we zijn in die ene energie expressie, dus geen 'fouten' kunnen optreden en zeker niemand heeft dezelfde hart energie op het niveau van de ervaring waarin men zit.

Laat jullie harten wijd open zijn, lieve vrienden, wees niet bang dat jouw hart zal bloeden als je dat doet want eigenlijk is de hart kleur groen en niet rood.

SaLuSa

Channeler: Dani

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl