zondag 18 december 2016

SaLuSa Boodschap 15 / Door Dani / 18 december 2016

SaLuSa
Boodschap 15
Door Dani / 18 december 2016

Indien de energie krachtig door je wezen stroomt. ook door je denken, kan dat gevoel niet worden vergeleken met iets anders – opheffend, belonend, blij, verbazend, prachtig en zo verder – we kunnen dat veel langer beschrijven, wat echt niet kan beschreven worden met enige woorden, en het maakt niet uit welke taal we zouden kiezen. En zo is het hoe jullie delen alles dat je bent en alles dat je geleerd hebt met alle andere wezens, en wees zeker met alles, want het doet er niet toe in welke vorm en welke staat van bewustzijn ze in zijn, ze ontvangen alles dat ze kunnen uit je geschenk. ‘t Geschenk van de Scheppers liefde dat je ontvangen hebt. Dit is het punt waarom elk wezen zijn/haar eigen manier en snelheid heeft van evolutie. De constante stroom van energie verzekert dat er constante beweging is naar de totale eenheid van Iedereen, men leerde – de energie stroomt – degenen die het begrijpen nemen het naar binnen – ze leren en voegen hun begrip er aan toe – delen de vermenigvuldigde stroom met iedereen opnieuw en hoe meer wezens bepaalde kennis hebben, hoe krachtiger de energie van deze exacte kennis gaat, hoe krachtiger deze kennis resoneert in de gehele land en dat wordt geaccepteerd als (de) waarheid.

Je kunt nu voelen dat niet genoeg mensen geïnteresseerd zijn om verder te gaan dan het oude “veilige” en de bekende functie van de huidige staat van zijn, maar degenen die snel werken stuurden de kennis van hoe je verder gaat in het gezamenlijke energieveld van Moeder Aarde’s werkelijkheidsmatrix. Dus het feit van hoeveel mensen gewillig zijn om te veranderen beïnvloedt niet degenen die in het Nieuwe willen gaan en beïnvloedt niet de stroom van kennis naar deze werkelijkheid. Dat beïnvloedt de snelheid van sociale veranderingen die zichtbaar zijn, maar niemand kan kennis opleggen aan degenen die dat niet willen leren, of er mee willen doorgaan, misschien totdat ze meer beïnvloed worden of geleerd hebben dat dit alles is dat ze hoeven te doen om hun wens te vervullen.


Ik weet dat het misschien vreemd is soms, jullie pas ontwaakte wens om alle anderen te helpen is jullie te vertellen dat je alles kunt doen waardoor je kan helpen om de anderen op te heffen, maar je moet echt jezelf eraan herinneren dat iedereen zijn/haar eigen doel heeft van schepping en deze moet vervullen en alleen ieder van hen heeft de kennis van alles dat ze nodig hebben om zichzelf toe te staan om verder te gaan. Want als je teveel je aandacht richt op de hulp die niet het verwachte resultaat brengt, zou je je eigen energie verliezen, door te proberen te veranderen dat wat je eigenlijk niet kan beïnvloeden.

Verspreid gewoon je prachtige energie uit het hart naar iedereen en deel de vreugde om zonder zorgen te weten dat iemand het niet zal begrijpen of accepteren, want dat zullen ze zeker wel doen als ze klaar zijn, en richt je op je eigen beweging en alles dat je voor jezelf wenst, omdat dit het enige zekere ding is dat Iedereen laat gaan. Ik deel mijn liefde met jullie allemaal, lieve vrienden.

SaLuSa

Website: SaLuSa New Messages

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl