donderdag 29 december 2016

SaLuSa Boodschap 17 / Door Dani / 29 december 2016

SaLuSa
Boodschap 17
Door Dani / 29 december 2016

Liefde geeft je vleugels – herinneren jullie dit oude gezegde? “Liefde kan bergen verzetten” is ook een ervan die bedoeld waren om je te herinneren eens, waarop de tijd van leren aan zijn einde zou komen. Die uitdrukkingen van zuivere en ware Liefde bleven in je herinnering achter als deel van oude verhaaltjes en legendes en velen van jullie die teleurgesteld waren door het gebrek aan liefde namen die uitdrukkingen alleen aan als “romantische” dromerij en als illusies die nooit kunnen gebeuren, omdat niemand in staat is om dergelijke dingen te doen. En dit is het punt van iemands geloven/denken: Ik kan het niet doen, dus kan het ook niet zo zijn.
Maar als je op het vuur vertrouwt dat diep in je kern brandt, zul je zeker ontdekken dat je in staat bent tot alles, alles dat je wenst te doen. Om te vertrouwen op de kracht van Liefde is gemakkelijk, omdat Liefde overal is, Liefde is de energie van onze schepping, Liefde zit in alle vormen van jullie scheppingen, het is alleen zaak van jullie om je dat te laten voelen.

Voel hoe het zachtjes stroomt door je hele wezen en wat je meer gevoelig maakt op elke manier. En als je om meer vraagt, op dat moment is de stroom intenser, en draagt alles dat je nodig hebt in zich. En als je dat vreemd maakt of vragen in je denken laat opkomen, het is gewoon volmaakt, omdat Liefde je laat zien hoe je verder gaat. Liefde wil groeien, en het maakt niet uit hoe veel je voelt om mee gevuld te worden, Liefde wil je dat je alles doet dat je kunt, om in staat te zijn meer te ontvangen. Hoe meer je ontvangt, hoe meer je kunt delen en al jullie ervaringen worden mooier en intenser en meer verbonden met de Waarheid.

Liefde werd zo weer krachtig en ook met Moeder Aarde’s werkelijkheid, die is ontwaakt en bleef groeien en groeien totdat Zij klaar stond om weer wonderen te maken. Alleen een ding dat nodig is, is te vertrouwen op Haarzelf. Vertrouw in Liefde lieve broeders en zusters en Liefde zal je bereid/klaar maken, open alle deuren voor je en dat zal je laten vliegen.

SaLuSa

Posted by Dani

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl