zondag 8 januari 2017

SaLuSa Boodschap 19 / Door Dani / 8 januari 2017

SaLuSa
Boodschap 19
Door Dani / 8 januari 2017

Het huidige koude weer en de sneeuw stormen zijn deel van de energie opruiming en voorbereiding voor de nog Hogere frequenties die beginnen aan te komen als eenmaal de opruiming totaal is. Alles is in volmaakte orde gearrangeerd en geen stap mist of is vergeten. Jullie krachtige wil, bevrijd van alle buitenste invloeden, hebben de deur geopend naar onze eenheid. Het is nu verzekerd dat jullie klaar zijn om te beleven wat je wenst en waar je hart naar verlangd. Er is grote vreugde in onze harten die jullie toegestaan hebben om jezelf door Liefde zo hoog te worden opgetild, dat jullie nu de Waarheid kunnen zien. Het is nu het moment in Moeder Aarde’s geschiedenis dat zal worden herinnerd als het begin van Eenheid – eenheid dat ons allen zal leiden naar een eindeloos veld van gezegende en heilige Liefde. In feite kan deze vreugde niet met woorden worden uitgedrukt, dus zend ik dit naar jullie met deze boodschap.

Kom op een lijn met de stroom van je zielen energie zo veel als je er toe in staat bent en je zult dit geluk voelen, het zal je helpen om alles af te werpen dat je wilt, het zal je gewoon prachtig laten voelen en ook vredig en kalm en kijk toe dat dit allemaal gebeurt. Druk krachtig uit wat je wilt dat er gebeurt voor je en voel de constante energie stromen en veranderen, voor jullie allemaal. Denk niet dat je wens op enige manier egoïstisch is, omdat de wens voor eigen geluk het grootste geschenk is dat je aan alle anderen kunt geven. Stel je voor dat alle energie dat uit je hart stroomt naar deze werkelijkheid en die zal zo velen opheffen uit hun eigen beperkte ervaring en alles zal volmaakt uitwerken voor iedereen.

Ik beëindig deze boodschap met mijn wens om de grote vreugde te delen die ik nu voel in mijn hart en zal voelen totdat nog grotere vreugde mijn verenigde hart zal vullen.

SaLuSa

http://salusanewmessages.blogspot.nl/


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl