zondag 15 januari 2017

SaLuSa Boodschap 20 / Door Dani / 15 januari 2017

SaLuSa
Boodschap 20
Door Dani / 15 januari 2017


Voor sommigen van jullie betekent het verplaatsen naar het "hogere" het opgeven van alle dingen, vrienden en alles wat je maar wilt. Maar als jullie je realiseren dat alle dingen bestaan alleen omdat jullie ze hebben gecreëerd om jullie te helpen begrijpen en te "overleven" in deze zeer fysieke realiteit, is er ineens geen item meer waar jullie mee verbonden zijn, geen item dat jullie echt gelukkig maakt. En als je denkt aan alle vrienden waar jullie niet langer mee omgaan of niet begrijpen, komen jullie er simpelweg achter dat alle andere mensen jullie vrienden zijn en dat onvoorwaardelijke liefde wordt gedeeld met hen allen, niet alleen die paar waarvan jullie dachten dat het jullie vrienden waren. Jullie hebben niemand nodig om je goedkeuring te geven voor hetgeen jouw hart weet, hoeft niemand je te vertellen wat te doen of wat te denken. Dit is hoe de meeste oude vriendschappen ongeveer waren of zijn - verbonden zijn met iemand alleen omdat ze jou vertellen wat je wilt horen. Er waren en zijn ook vriendschappen op basis van jullie karmische kwesties, die voelde of het gevoel gaven dat je helemaal niet bij hen wil zijn, maar toch is er een onzichtbare energie die jou naar hen toe drijft.

Een andere kwestie is het opgeven van wat je graag doet - in feite is dit slechts je gedachten die ervoor zorgt dat je het voelt op deze manier, gedachten dat je het echt niet meer leuk vindt om bepaalde dingen te doen, maar toch zie je zoveel anderen ervan genieten en dit geeft je het gevoel van opgeven, want je was gewoon te behoren tot het oude relatie bestaan, gebaseerd op alles wat hierboven is beschreven.

Dus lieve vrienden, begrijpen jullie dat jullie in feite niet alles hoeven op te geven? Begrijpen jullie dat alles is gegeven aan jullie - dat alles jullie volmaakt gelukkig en krachtig maakt? En gecombineerd met jullie nieuwe begrip dat voortgekomen is uit jullie huidige zuivering van alles wat jullie nodig hadden om te ervaren - dat maakt jullie prachtige wezens van Liefde en maakt dat jullie schitteren doorheen het hele Universum.

SaLuSa


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl