maandag 20 februari 2017

SaLuSa - Boodschap 25 / Maandag 20 februari 2017

SaLuSa 
Boodschap  25
Maandag 20 februari 2017

Beste vrienden, velen van jullie Aardse jaren heb ik jullie nu berichten gestuurd om jullie te inspireren om de heilige deur te openen voor jullie eigen geluk en jullie eigen erkenning als Wezens van Licht en Liefde. Sommige van mijn boodschappen hebben verwarring gecreëerd, een aantal ervan hebben angst gecreëerd, sommige van hen bewogen jullie dichter in de richting van jullie doel in deze geweldige levensduur mogelijkheid. Sommige van de berichten zullen later worden begrepen, wanneer jullie het mystieke punt bereiken en de waarheid over het zelf accepteren, wat betreft jullie leerproces, en het doel van ons bestaan.

Het is nu het moment om verder te gaan, aangezien mijn berichten het doel hebben vervult en er geen behoefte is aan meer, want iedereen moet achter zijn/haar eigen waarheid komen, die alleen bekend is bij hem/haar zelf. Nu moeten wij ons allemaal focussen op het tot leven brengen van deze Waarheid, tot Realiteit en iets prachtigs creëren, Onvergetelijk, Verheffend en Verlichtend dat ons zal meedragen in het verdere bestaan, waar we ons allemaal op voorbereiden. Ervaringen zullen voor mijzelf ook veranderen, dus ik moet mijzelf ook focussen op mijn eigen voorbereiding op het nieuwe dat naar mij toekomt. Ik voel nu al de krachtige energie door mij heen stromen en voel hoe het mij dichter en dichter naar zich toe trekt. Ik koester de gedachte dat uiteindelijk het moeilijke leren voorbij is en het wordt vervangen door mooie liefdevolle ervaringen.

Vergeet niet dat jullie de Scheppers zijn van jullie eigen levenservaringen en dat het allerbelangrijkste in het voorwaarts gaan, accepteren is, te begrijpen en alles los te laten wat nog steeds jouw leven moeilijk maakt. Niemand anders dan jij kan jouw zelf vergeven, en niemand anders kan de wens uitdrukken en de wil hebben om te veranderen dan alleen jij. Zie je hoe krachtig jullie zijn geworden? En Liefde zal jullie altijd steunen, omdat Zij ieder moment groeit, omdat het hele Universum krachtige energie stuurt om de veranderingen te ondersteunen.

Moge de Liefde jullie harten wijd openen en alle donkere plekken binnenin verlichten en jullie laten schijnen en ontvangen de uiteindelijke boodschap van de Waarheid en Liefde die achter dit alles zit.

SaLuSa

Bron: http://salusanewmessages.blogspot.nl/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl