dinsdag 25 oktober 2016

SaLuSa Boodschap 3 / Door Danica Barbusova / 25 oktober 2016

SaLuSa
Boodschap 3
Door Danica Barbusova / 25 oktober 2016

Dat is niets nieuws voor jullie allemaal die in het proces zitten van je eigen transformatie. Angst is nog steeds aanwezig in sommige van jullie daden en gedachten, omdat jullie gewend waren aan het scheppen met de energie van angst in plaats van met liefdesenergie. Jullie vormen werden aangepast aan dit feit en veel manieren afgesloten of de stroom van positieve energie werd beperkt tot bepaalde plekken in je lichaam. Alleen al de eenvoudige gedachte van het woord angst veroorzaakt de beperking van de energiestroom en je moet je zelf verzekeren van de juiste keuze door de angst energie los te laten. Het is zeer belangrijk om te begrijpen hoe jullie angst wordt geschapen en wat er door veroorzaakt wordt – wat is de hoofd reden voor zijn verschijning.

Bepaalde situaties worden herhaald in jullie leven, omdat jullie nog een kans wordt geboden om de oorzaak van jullie angst te begrijpen. Er kan meer dan een reden zijn en als jullie besluiten en de intentie hebben om schoon te maken betekent dat dat jullie bewust gewerkt hebben aan het begrijpen van de aard van de oorspronkelijke ervaring. De oorspronkelijke ervaring is het eerste wat jullie het gevoel van angst brengt. Omdat jullie zo vaak geïncarneerd zijn, kan het nodig zijn om terug te kijken naar jullie eerste levens. Jullie moeten gewoon ontdekken waarom je angst hebt voor bepaalde zaken, plaatsen, mensen of daden. En als je de juiste reden hebt gevonden zul je dat onmiddellijk voelen. Want de energie die nu aanwezig is laat jullie zaken die van groot belang zijn voor jullie, met gemak vinden. 

Zelfs als je weet wat angst is en wat dat bij jou veroorzaakt, kun je die niet loslaten zonder bewust het proces te kennen van de oude ervaringen. En eenmaal gedaan, zullen er niet meer zulke situaties gebeuren die regelmatig verschenen, in bepaalde perioden van jullie huidige leven. En jullie zult jezelf verder laten gaan.

Ik zal nu stoppen met spreken over angst/vrees want de energie van deze boodschap zal dan ook worden beperkt.

Lieve Iedereen, laat je vastberadenheid zien en stap moedig in dit proces, omdat die vitaal is en een nodige stap is voor degenen die verder willen gaan. Omdat dit het deel is, van jullie proces van ascentie, over jullie diepe innerlijke zelf.

SaLuSa