dinsdag 1 november 2016

SaLuSa Boodschap 6 Door Dani / 1 november 2016

SaLuSa
Boodschap 6
Door  Dani / 1 november 2016

Waarheid. We zoeken allemaal naar de ultieme waarheid over onszelf, anderen, onze Schepper en wensen uit te vinden hoe het allemaal bij elkaar komt en welke rol jij daarin speelt. Soms voel je je heel klein en onbelangrijk ten opzichte van de Grote All, soms heb je het gevoel dat je zo groot bent als alle anderen en perfect passend in je leven en omgeving die je hebt gekozen voor jouw missie.

Als eerste moet je achter de waarheid zien te komen van de plaats waar je woont, van de mensen om je heen en hoe jij in relatie staat tot hen en dit weten leidt jou direct naar de waarheid over jezelf. In deze fase van het zoeken naar de waarheid zou je kunnen ontdekken dat anderen - je familieleden, vrienden of andere mensen waar je leest over of - jou willen vertellen dat de waarheid waar zij achter gekomen zijn de echte is, degene die belangrijk is om uit te zoeken om vooruit te komen. Je hoeft niet in de war te raken als je niet het gevoel hebt dat dit de waarheid is waar jij naar op zoek was of jij te weten wilde komen. Ieder heeft zijn / haar eigen reeks van informatie en inzicht die is verbonden aan iemands persoonlijke of eigen waarheid. Dit is zeer belangrijk voor iedereen, om deze waarheid te vinden, voordat ze kunnen beginnen met zich te verbinden met de diepere of grotere kennis van All. Om achter je eigen waarheid te komen, zul je binnenin moeten zoeken omdat niemand anders in staat is om te zien, te begrijpen en jou jouw waarheid kan vertellen.


Je hoeft alleen te vertrouwen op jezelf en je kreeg de mogelijkheid om naar je hart te luisteren, omdat het hart je heilige verbinding is met de kern van je wezen, die alle de waarheid kent. Ik weet dat het soms niet gemakkelijk is niet te luisteren naar andere wijzen die spreken over hun ervaringen die hen leidde naar het weten, maar denk altijd na of dat wat je net hebt gehoord, met jou resoneert - de tweede chakra, een plaats onder je navel is de plaats waar de energie van je kern wordt gevoeld - en als je verandering van energie voelt, dat bepaalde informatie jouw overdenken waard is, betekent dat niet dat het ook jouw waarheid is, deze energie toont je de weg en zeker als je nadenkt over de informatie, kom je achter de waarheid die het voor jou heeft of het zal je slechts leiden naar andere belangrijke informatie.

Dan wanneer alle waarheden zijn gecombineerd in een grotere kennis, zul je het wonder van ascentie in volle schoonheid en de kracht die het heeft, zien en voelen. Het is dus zeer belangrijk om te werken aan het vinden van je eigen waarheid, zoals jouw deel zou ontbreken in perfect verbonden Waarheid van ALL. Ik kan je verzekeren dat het vinden van de waarheid, over de grote schoonheid van het Zelf en de hele schepping het werk en de tijd die je hebt, het waard is om te investeren in het zoeken.

SaLuSaVertaler: wakkeremensen.blogspot.nl