vrijdag 11 november 2016

SaLuSa Boodschap 8 Door Dani / 11 november 2016

SaLuSa
Boodschap 8
Door  Dani / 11 november 2016


Jullie kunnen je afvragen hoe de gewenste veranderingen in jullie leven zullen komen. Voor sommigen van jullie zal het een langzaam proces worden, waarin je nog steeds zult genieten van het gezelschap van de meeste van jullie familie leden en vrienden, die langzaam in wijsheid en waarheid keren over het zelf, met geen haast in het denken, gewoon het Licht delen in en om alles heen.

Voor anderen kan het een roller coaster rit zijn – als er nieuwe veranderingen plaatsvinden, zal dat jullie zo in beslag nemen, dat jullie je voor enige tijd zullen voelen alsof het je weer naar onderen haalt, maar in feite zullen jullie snel gaan en de sporen van jullie bestemming zullen jullie veilig houden op het pad dat jullie kozen. Dan stop je even zodat je je kunt voorbereiden op een andere rit.

En voor sommigen is de wens naar verandering zo krachtig dat ze voelen alsof ze geduwd worden door niet-geziene krachten in het weten en soms kunnen ze zich in verwarring voelen over waar het pad hen naar toe leidt, ze kunnen zelfs denken dat ze bepaalde momenten leefden en de les al hebben begrepen, maar ze vinden zichzelf schijnbaar terug om weer lessen te leren.

Als je de les begrepen hebt en je heel goed weet wat het resultaat ervan is, weet dan zeker dat daar achter weer kennis ligt. Jullie moeten gewoon het oude weten rustig achter je laten en naar het onbekende zoeken. En in feite zullen jullie spoedig ontdekken dat de echte kennis uit deze ervaringen schijnt en geen twijfel laat dat dát het is waar je uiteindelijk naar hebt gezocht.

Deze kennis kan alleen gevonden worden als jullie alle “normale” lessen in jullie ervaringen begrepen hebben en je alle blokkerende aanhechtingen ervan hebt losgemaakt, omdat die je niet de hogere of diepere waarheid laten zien, tenzij je gewoon loslaat.

Dus ga dapper door lieve Vrienden, en als jullie jezelf in een ervaring getrokken voelen worden, die zeer vreemd voelt voor je, dan stop even, maak elke gedachte van verwondering stil, en luister gewoon naar je hart dat de waarheid spreekt. Er zijn geen fouten of vergissingen op jullie pad, zelfs als jullie denken dat dit gemakkelijker is, heeft ieder apart ding dat ons overkomt zijn betekenis voor onze evolutie.

SaLuSa