donderdag 17 november 2016

SaLuSa Boodschap 9 Door Dani / 17 november 2016

SaLuSa
Boodschap 9
Door  Dani / 17 november 2016


Liefde stroomt eindeloos door al het leven en laat binnen haar zichtbare of onzichtbare vormen een constante boodschap van de waarheid achter. Schijnbaar zijn er talloze boodschappen, die elk perfect overeenkomen met ieder individueel wezen, maar in feite is de boodschap alleen, dat ieder wezen van alles neemt wat het nodig heeft voor het bewegen doorheen de illusoire aard van ervaringen. Illusie helpt ons om onze eigen kern van de schepping volledig te begrijpen en stelt ons in staat alles te verkrijgen wat nodig is voor onze voortgang tot we de toestand van steeds grotere eenheid bereiken en dan zouden we in staat moeten zijn om meer van de eerste oorspronkelijke boodschap te absorberen. Onze vormen moeten zeker ook veranderen, als de vorige vorm niet klaar is om meer te lezen dan het al gedaan heeft, en dat is het moment van de beweging naar nieuwe vormen van leven.

Dit gebeurt nu, afhankelijk van hoe snel jullie veranderen, jullie worden voorbereid op de verandering van vorm en dat is de reden waarom jullie huidige vormen ook veranderen. Jullie voelen het niet alleen op plekken waar jullie een aantal problemen hebben, maar jullie voelen het ook op/in andere delen van het lichaam, die volgens hun doel gezond en functionerend waren. Veranderingen doen zich voor in jullie bekken, borst en ook in jullie hoofd, dat is de afsluitende stap van elke verandering - omdat zich daar jullie creatieve kracht en geest/gedachten verwerkingsorganen bevinden. Jullie voelen misschien soms pijn of druk, en jullie voelen zeker de stroming van warme en helende energie die tegelijkertijd in/door deze veranderende plaatsen beweegt. Deze verandering is noodzakelijk voor jullie om gewend te raken aan de acceptatie van nieuwe codes van het Boodschap die jullie zal brengen naar de laatste upgrade van jullie huidige vorm. Als dat is bereikt, zijn jullie klaar om te beginnen opnieuw te leren leven in een nieuwe versie van de vorm die jullie zal toestaan om verder te gaan op jullie reis.

Het maakt deel uit van de cirkel van verandering - de ziel is klaar - het hart volgt en wanneer klaar - verwerkt de geest de verandering en opnieuw als de geest met de acceptatie van de verandering klaar is, geef, jij de ziel een andere impuls voor verandering. Dit gebeurt voortdurend in elk deel van de schepping, in kleine cellen van jullie fysieke vorm, in het planetaire lichaam, in het Universum enzovoort.

Dus als jullie de verandering als zodanig accepteren, is alles wat jullie hoeven te doen, kijken naar haar beweging doorheen jullie en neem ook zeker genoeg rust, om zo een soepele en een minder pijnlijke transformatie mogelijk te maken.

SaLuSa


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl