woensdag 2 november 2016

SaLuSa Boodschap 10 / Door channeler Dani / 2 novemder 2016

SaLuSa
Boodschap 10
Door channeler Dani / 2 novemder 2016

Veranderingen die gaande zijn moeten in de eerste plaats door jullie aanvaard worden en dan kunnen ze worden getransformeerd in jullie levende werkelijkheid, want ze komen vanuit jullie wil en verlangen om jezelf te veranderen. De globale veranderingen zijn niet los van jullie, ze zijn niet afhankelijk van iemand anders of iets anders, ze zijn nauw verwant aan de manier waarop jullie de innerlijke wijzigingen accepteren.

Jullie werden gebruikt om zeer snel door elk van jullie latere levenservaringen te bewegen en gepushed door de tijd, hadden jullie geen moment om alle wijzigingen accepteren en te overdenken waar jullie doorheen kwamen. Nu kan het misschien vreemd voelen dat jullie verplicht zijn om echt alles te accepteren wat er met jullie gebeurt. Het is een manier van het vertragen van de haast in jullie gedachten en het krijgen van voldoende ruimte voor nieuwe krachtige gedachten die afkomstig zijn van de opnieuw gecreëerde manier van jullie hart. Er moet afstemming zijn tussen jezelf en de verandering, want het beïnvloedt vervolgens de stroom van de schepping energie in jullie geest. Als jullie niet zeker zijn over de verandering zal het ook weergegeven worden in jullie geest als gedachten van verwarring of zorgen.

Wat kunnen jullie doen als jullie er twijfels over hebben of jullie er klaar voor zijn of over de beperkingen van de verandering? Vraag jezelf gewoon af wat ervoor zorgt dat jij je zo ongemakkelijk voelt over de verandering en ook het antwoord zal heel simpel zijn, want als je niet klaar zou zijn voor de verandering, zou het niet voor je liggen om over na te denken. In werkelijkheid is het antwoord geen probleem, je hoeft alleen maar de eenvoudige waarheid te accepteren.Ja, de waarheid is altijd eenvoudig, geen wendingen of draaiingen in de manier om tot de kennis te komen, het ligt enkel verborgen achter de oude niet verwijderde lagen van jullie ervaringen. Dus zodra jullie ze beginnen te verwijderen van de waarheid zullen ze zichtbaar worden en moeten jullie bereid zijn om het te zien zoals het is. Voor sommigen is het misschien schokkend, want sommigen zullen misschien een vreemd gevoel hebben van binnen, voor sommigen zal het betekenen hun doel van het bestaan in twijfel te trekken, dus jullie worden stap voor stap voorbereid om alle verborgen geheimen van jullie persoonlijke bestaan en het bestaan als gemeenschap op Moeder Aarde te onthullen.

SaLuSa

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl