woensdag 22 mei 2013

SIRIUS / Dr. Steven Greer / 22 mei 2013


Beste vrienden,


We zijn zo blij om aan te kondigen dat SIRIUS haar online première op 22 april zal hebben. Onthoudt de datum ! We zijn werken samen met een opwindend nieuw distributie bedrijf genaamd YEKRA om kracht bij te zetten aan een wereldwijde release van onze explosieve, verhelderende documentaire die het grootste verhaal zal blootstellen wat nog nooit is verteld. 

SIRIUS is een van de belangrijkste films van deze tijd. Geproduceerd door Dr Steven Greer (oprichter van de wereldwijde Disclosure Beweging en het Centrum voor de Studie van Buitenaardse Intelligentie) en Emmy bekroonde filmmaker Amardeep Kaleka van Neverending Light Productions, deze film is een uitzending van WAARHEID: WE ZIJN NIET ALLEEN IN DE COSMOS... en WE ZIJN NIET ALLEEN- HIER OP AARDE. De Aarde is bezocht door geavanceerde interstellaire beschavingen die door andere dimensies kunnen reizen sneller dan de snelheid van het licht. Wat we hebben geleerd van hen over energie aandrijving kan ons brengen naar een nieuw tijdperk, maar de machthebbers hebben deze informatie onderdrukt om ons te houden aan hun genade. En nu is het tijd voor iedereen om het te weten.


Wij hebben uw hulp nodig voor het verspreiden van deze cruciale boodschap over de hele wereld. We hebben de eerste stap gezet door de film online beschikbaar te maken. Met JOUW hulp kunnen we de film nog veel verder verspreiden. Door middel van Yekra's revolutionaire Affiliate Connect programma, kunt u onze film direct distribueren naar uw gemeenschappen en een commissie verdienen voor elke online verhuur dat via u loopt , of voor elke nieuwe affiliate die daar uit voortkomt. Wij geven je de film en alle tools die je nodig hebt om het te promoten en het woord naar buiten te brengen. Het is volledig gratis, eenvoudig en makkelijk te gebruiken, je kunt afmelden op elk gewenst moment.

Er zijn geen beperkingen op wie een partner voor SIRIUS kan worden - je kunt je inschrijven en binnen 5 minuten aan de slag gaan. Help ons alstublieft dit bericht te verspreiden. Er zijn een heleboel mensen doende in het onderdrukken van deze informatie, en dat is precies waarom we uw hulp nodig hebben om het te distribueren. Iedereen heeft er belang bij deze film te zien slagen. Met meer dan 7 miljard mensen die de hulpbronnen van de aarde verbranden, het is nu tijd om deze verandering te maken. Help het woord te verspreiden en financier het onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van de lang -onderdrukte energietechnologieën die de mensheid dringend nodig heeft.

We zijn verheugd om u te informeren dat 100% van de netto-opbrengst van de verkoop van SIRIUS zal gaan naar de financiering van een vrije energie onderzoekslaboratorium dat zal gedijen gewoon op een plaats in de wereld - een vrije energie onderzoekslaboratorium dat zal worden gefinancierd voor de volk, door het volk.

We hebben u nodig! 

Bekijk de trailer en deel van hier

Word een affiliate here..

Dr. Steven Greer