woensdag 26 juni 2013

Wij zijn De Galactische Federatie .... via Leanne Kerrison, 26 juni 2013


Wij zijn De Galactische 
Federatie ....

via Leanne Kerrison, 26 juni 2013

Voor vele jaren, leek het alsof we niet eens bestaan​​, maar er is altijd een verlangen om te weten waar men vandaan komt. Al vele jaren vragen mensen zich de essentie over hun bestaan af​​. Deze verwarring over hun ontstaan, is er al voor een lange tijd, voor ons en voor u. Zeer binnenkort zullen degenen die daartoe in staat zijn, weten wie we werkelijk zijn. Er zijn er velen die nu weten, wie wij werkelijk zijn. Waar we wonen, en wat ons doel is voor jullie planeet. Dit doel is al lang voorspeld, is gepland en georkestreerd.

Dit nieuwe begin zal gebeuren. Wees daar zeker van, want het zal gebeuren. Voor degenen die niet geloven, of die niet wakker zijn, zal dat ook gebeuren en zij zullen langzaam ontwaken, in de komende tijden. Want wij zullen het zijn, die hen en u allemaal zullen helpen op te stijgen naar het volgende niveau van bestaan​​. Het volgende speelveld zo te zeggen.

Want het is in dit leven, dat wanneer men werkt via hun aardse uitdagingen en daardoor een meer vreedzaam bestaan bereiken, dat zij op hun beurt ook hun eigen energetische trillingen verhogen. Het zijn deze trillingen die het grootste effect op de aarde en al haar bewoners zal hebben. Weet dat de verschuivingen er in deze tijd zijn en nu plaatsvinden. Uw aarde evolueert altijd in de prachtige plaats waar het bedoeld is te zijn.

We zijn geroepen om dit ascensieproces te ondersteunen en we hebben een zeer lange tijd gewacht ........ op het juiste moment. Wij zijn de Galactische Federatie die gevestigd is net buiten het aardse energieveld. Wij zijn hier om te helpen en dat doen we. Wij zijn de sterren mensen uit de andere sferen die lang geleden zijn overeengekomen om te helpen bij dit proces. We communiceren met een aantal van jullie en binnenkort zullen velen meer ons ook horen.

Wij zullen op een dag onszelf laten zien aan jullie wereld en inwoners. In feite, hebben velen van jullie ons al gezien. Maar voor de meerderheid zullen we nog steeds het onbekende zijn. Deze federatie bestaat uit 6 niveaus van opgestegen wezens ..... elk met hun eigen gaven. We bevatten de kracht van de kristallijne matrix.

Deze matrix bindt ons allemaal. En als we eenmaal in afstemming zijn met het aardse menselijke bewustzijn dan zullen we worden uitgelijnd. Daarom is het noodzakelijk dat jullie nu allemaal het aardse menselijke bewustzijn in jullie harten houden, want het zijn deze hart gevoelige acties die helpen bij het verhogen ​​van dit bewustzijn, wij zijn nog niet in afstemming, maar het komt eraan.

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl

http://thefederationoflight.ning.com/profiles/blog/show?id=3041919%3ABlogPost%3A587314&xgs=1&xg_source=msg_share_post