vrijdag 7 juni 2013

Zorra Nieuwsflits ! Zorra uit de Innerlijke Aarde / 7 juni 2013


Zorra Nieuwsflits !
Zorra uit de Innerlijke Aarde 
7 juni 2013
(winny: blijf onderscheidend, ik weet niet of dit bericht waar is.)
Anne van de Hollow Earth Network: Ik kreeg juist een bericht van Zorra met zoveel opwindend, en opgewaardeerde informatie!

Hier is het:

Bij een recente Galactische Vergadering werd besloten dat de IK BEN Aanwezigheid zal voortgaan een permanent levende Energie hier op Planeet Aarde te zijn. We zouden elkaar ook met eenzelfde groet kunnen begroeten.

Hebben jullie ook gemerkt hoe helderder de Zon de laatste tijd is? Niet alleen vroeg in de ochtend maar ook in de late middag. Waarom? Nou, het enorme Sirische schip de Elenin zit vlak voor de Zon en straalt een andere Lichtkracht uit. Die zal,dat is aanstaande, zich van de Zon afscheiden en met "twee zonnen” aan de hemel, zal onze mainstream pers aankondigen: ‘Alle Sirianen klaar maken om te vertrekken!” Zorra heeft ons verteld dat dit voertuig/schip twee keer de maat van de Aarde heeft.

Er zijn in de Holle en Innerlijke Aarde vieringen aan de gang en op de schepen. Ze vieren ook het einde van de Dolfijnen en Walvissen afslachtingen. De slachtbaai is gesloten door de Japanse regering en (winny: wie weet dit, ik wist het nog niet, is het waar?) de Japanse regering heeft een proclamatie afgeroepen van "cease and desist” "stoppen en ophouden” om een eind te maken aan deze slachtpartij van onze liefdevolle Cetacean familie. Zorra zag dit gebied, dat nu is gesloten, van bovenaf in een schip.

De IK BEN Aanwezigheid zal hier op de oppervlakte veel gaan veranderen. Dit zal allermeest Liefde brengen. En als de IK BEN Aanwezigheid volledig is gerealiseerd door alle Lichtwerkers, dan zal die zo’n LIEFDES vibratie voortbrengen dat alle vijandelijkheden zullen stoppen. Onze troepen zullen naar huis komen en zich bij ons voegen in onze Ascentie en de militairen zullen onder de controle zijn van het nieuwe gouvernement van We The People, Wij Het Volk.

Het leger zal dan zijn energieën gebruiken voor het Korps van Ingenieurs, wegen en hospitalen bouwen (winny: NOG meer wegen?? Dat geloof ik niet) en om Derde Wereld Landen te verbeteren, gezonder te maken.

Zorra laat ons er aan denken om niet meer in de nacht naar tekenen te kijken: "Kijk overdag! Niet alleen op wolkeloze dagen omdat de voertuigen onder het wolkendek zullen verschijnen… en niet verborgen, niet cloaked! Dus sta klaar met je film en foto-camera’s!”

Tenslotte door te praten hoe snel de veranderingen zijn gekomen, vertelde Zorra me: "Die vier urige wereldmeditatie is wat het liet beginnen!” 


Denk eraan, zegt Anne om bij ons te zijn op zaterdag, omdat de Toorts wordt doorgegeven van Zaraya aan Kathryn (mediums, winny) en we doorgaan met een volgende inspirerende en interactieve telefoonconferentie met Zorra vanuit de Hollow Earth.

Anne, met de Hollow Earth Network.

vertaling winny@stralendetoekomst.nl