zondag 23 juni 2013

Buitenaards Actueel 2013-06-23 – Verzameling 5D creatie teams


 Buitenaards  Actueel
2013-06-23 – Verzameling 5D creatie teams

Oproep voor verzameling van onze aardse 5D creatie teams – en die komt al wat op gang!

Wie heeft herinnering aan fysieke 5D paradijzen en wil zonder teveel hulpmiddelen en methodes uitwisselen? Dit op basis van eigen herkenning, innerlijk weten en authenticiteit. Wij zijn verschillend en dat is zo bedoeld.

Wel moet vóór het neerzetten van 5D, alle 3D zijn opgeruimd en 4D en vrede wereldwijd zijn gestabiliseerd. De verwachting is, dat dit alles al in 2013 zal zijn gerealiseerd. Hier wordt van alle kanten toegewijd aan gewerkt. Dan pas komen hier gebieden, waar lam en leeuw samen grazen en alle bewoners in eenheidsbewustzijn leven. Ik heb zulke werelden aan den lijve ondervonden. Ik weet, dat dit ook voor de Aarde haalbaar en bedoeld is. Ook mijn huidige aardse leven is zo paradijselijk mogelijk. Ik leef in vrede en vertrouwen met alle levensvormen. Vleesetende wespen steken niet, maar pedicuren mij. Muggen tappen bloed zonder lawaai of jeuk te bezorgen. Mijn lichaamscellen werken steeds harmonieuzer samen, zodat ik geleidelijk aan het verjongen ben. Vanzelfsprekend leef ik volledig vegetarisch. Ik gebruik zelfs geen leer.


Als je te vroeg 5D co-creëert, dan zal dat geen lang leven zijn beschoren, leert miljoenen jaren ervaring. Maar het is nuttig, als de leden van de paradijzen opbouwteams, elkaar al in een pril stadium leren kennen. Wie weet, leiden deze contacten tevens tot herenigingen van kosmische wederhelften. Van harte welkom!

   ◘   MAIL  ►  Micha Beuger   
_____________________________________________________________________ 

Micha Beuger – 5D creator
Lila Lelie Cluster – onze locale groep melkwegstelsels

http://www.buitenaards.net/
http://www.buitenaards.net/actueel.html#6 – alles over 5D
http://www.buitenaards.net/ascentie.html