zondag 4 februari 2018

Portal 2012 - Cobra - Situatie update Zaterdag 3 februari 2018

Portal 2012 - Cobra -  Situatie update

Zaterdag 3 februari 2018

Isis Astara, mijn geliefde zielsverwant, heeft het fysieke vlak verlaten. Ze werd vaak brutaal aangevallen met gerichte energiewapens en de aanval op 25 januari was één aanval te veel. We konden haar niet beschermen, haar hart kon het niet redden. Het verzet kon niet direct ingrijpen anders zouden topletbommen worden geactiveerd.

Ze is met succes overgegaan door het plasmaveld en is nu bij haar spirituele gidsen, omringd door liefde, blij dat ze eindelijk vrij is. Na het Evenement zal ze terugkeren in een gekloond lichaam dat er precies hetzelfde uit zal zien als haar fysieke lichaam in dit leven zag. Ze zal in een gebied van Licht wonen, energieën van de Godin verankeren en een vreugdevol leven leiden in het Gouden Tijdperk dat ze altijd al wilde hebben.
Dit was een directe aanval op een liefdevolle vrouwelijke aanwezigheid van een vrouwelijke Godin met serieuze exopolitieke implicaties.
Tot nu toe gebruikten de Lichteenheden een langzame voorzichtige benadering van planetaire bevrijding om de duistere krachten die te veel gijzelaars doodden (oppervlaktebevolking) niet te activeren. In een gegijzelde situatie wordt deze fase onderhandelingsfase (of tussenfase) genoemd:


Tijdens de onderhandelingsfase is er niet veel duidelijke vooruitgang en er zijn veel vertragingen, want hoe langer gijzelaars onderhandelen, hoe waarschijnlijker het is dat gijzelaars ongedeerd zullen overleven:


Met het doden van een belangrijke persoon zoals Isis Astara, is de gijzeling overgegaan naar de laatste, beëindigingsfase. Tijdens de beëindigingsfase is er snelle fysieke actie om de gijzelaars te bevrijden.

Op 27 januari in de ochtend, heeft het Galactische opperbevel besloten haar vloot in de Medium Earth Orbit in te zetten:


Deze informatie is afkomstig van twee bronnen onafhankelijk van elkaar, van de Pleiadiërs en het verzet. Dragon-bronnen hebben dit bevestigd door te stellen dat de "ET-invasie is begonnen".

Medium Earth Orbit is een merkwaardige zone tussen een lage baan om de aarde en een hoge baan om de aarde met maar heel weinig satellieten die daar zijn geplaatst. De enige uitzondering zijn enkele satellieten in een baan om Molniya, waaronder Russische telecommunicatiesatellieten en de trompetklasse van ELINT-verkenningssatellieten:


De reden waarom Medium Earth Orbit bijna leeg is, is omdat het hoogtegebied tussen 1600 km en 12000 km de regio is waar de binnenste ring van Chimera-gecontroleerde Draco-vloot de quarantaine Aarde bewaakte sinds de aankomst in 1996.

Deze Draco vlootdefensie ring is doorgedrongen op 27 januari  laat in de avond door de Galactische Confederatie vloot en het grootste deel van Draco krachten zijn in de volgende dagen geëlimineerd. 

Hier kunt u cloudships zien dat verhulde Confederatie moederschepen zijn die deelnamen aan “speciale operaties” op 28 januari te zien in de belangrijke exopolitieke regio in Midden-Europa:
De Galactische Confederatie zal alle negatieve facties verwijderen met ruimtevaartcapaciteit, hetzij buitenaards of van geheime ruimteprogramma's, die de Galactische Codex niet accepteren, binnen de komende twee weken.

Vervolgens zullen ze methodisch en systematisch alles onder het oppervlak van de planeet opruimen en daarna zullen de oppervlakteactiviteiten beginnen.

Vanwege de gewijzigde dynamiek van de gijzelaarsituatie is het oorspronkelijke plan voor de Event  uitgebreid en is nu robuuster. Top bestuur in de Positieve Militairen in de VS, China en Rusland zijn gecontacteerd en instructies gegeven.

Er was teveel geheime informatie over activiteiten van gebeurtenissen die over het internet vliegen, tot nu toe.

De gijzeling aan de oppervlakte is gewoonweg te delicaat en vanaf nu zal er een totale intel radio stilte (EMCON) zijn over oppervlakteactiviteiten. Er zal veel speculatie zijn maar geen echte informatie over de operaties aan het oppervlak zal door de Lichtkrachten worden vrijgegeven.

Het enige dat ik kan zeggen is dat de Event nog steeds het volgende zal bevatten:

-Verwijdering van de Cabal

-Volledige onthulling en volledige ontmaskering

-Financiële reset

Massale arrestaties van de Cabal kunnen wel, of kunnen niet gebeuren. Jullie zullen via de massamedia in real time op de hoogte worden gehouden van de gebeurtenissen tijdens het Event.

Tijdens deze kritieke tijd van planetaire transitie, is het van het grootste belang om contact te maken met de vrouwelijke Godin-aanwezigheid en kwaliteiten van liefde, mededogen en tederheid te koesteren om de overgang te stabiliseren en de wreedheden tegen te gaan die zo wijd verspreid zijn op het oppervlak van de planeet.

Hieraan zal een speciale blog artikel aan worden gewijd.

De Godin wil liefde en liefde zal het zijn. 

Cobra

Aanvulling vertaald door: Veronica

Red: Dit maakt het nog belangrijker dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan de wekelijkse ascentie meditatie op zondagmiddag, NL-tijd 17.00 uur!

Eveneens op zaterdag 3 februari, vóór de hierboven staande Situatie Update, heeft Cobra de volgende post geplaatst. Dit bevat informatie voor zijn Resistance contacten, maar heeft voor ons ook betekenis, zoals:
  •  de overgang van 'alpha' tijdlijn naar 'beta' tijdlijn als gevolg van een fatale   beveiligingsbreuk die 741 vewijderde
  • COBRA tempo is op maximum snelheid gezet die geen L0 schokgolven produceert (L0 zou mogelijk de code kunnen zijn voor de oppervlakte, COBRA staat voor compressie doorbraak [COmpression BReAkthrough])
Hij besluit met: de rest van dit rapport blijft vertrouwelijk.


Alpha timeline with HVBN until intersection has collapsed due to fatal security breach that erased 741.

We are left with alternative beta timeline with sporadic HV YXRs with LEVSF pivoting to next possible HVBN before intersection.

Minimum hyperphasic requirements are set at PHI 1.35-4.00, P>0.8, THETA >0.8, VTXPOS > 1.8.

PHX clearance is approved for 180205.0600Z, PHX VTX clearance is approved for tZ=0.

COBRA velocity is set to maximum speed that does not produce L0 shockwaves.

The rest of this report remains confidential.

Vertaald door Veronicavertaling: ufofenomeen.blogspot.nl