zondag 15 april 2018

Ashtar / James McConnell / Per Staffan / 24 maart 2018

Ashtar
James McConnell
Per Staffan 24 maart 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

IK BEN ASHTAR.

Ik ben altijd blij om bij jullie te zijn in deze tijden waarvan wij weten dat wij in het NU-moment zijn. Ja, er zijn vele dingen om naar uit te kijken en ja, er zijn vele dingen geweest waar jullie in jullie verleden doorheen zijn gegaan.

Maar begin nu steeds meer van het verleden los te laten. Laat alle programmering van het verleden los en ga steeds meer leven in het perfecte NU zodat alles wordt voorbereid , georkestreerd als je wilt, om het perfecte systeem voor deze planeet te krijgen en je te realiseren dat jullie dit perfecte systeem op deze planeet zijn. Enkele weken geleden sprak ik over voorbereiding en het feit dat wij nu in de laatste fasen zitten. Wij hebben dit signaal gekregen zodat wij weten dat wij in het laatste stadium van het ascensie-proces zitten. Ik kom nu om dit weer met jullie te delen zodat jullie weten dat wij niet alleen op zijn voorbereid op het moment dat het sein wordt gegeven door de Eerste Schepper, maar dat ieder van jullie ook klaar is voor dat moment.

Velen van jullie horen nu over landingen, over contact, en ja, ook dat hoort bij de voorbereidingen. Diegenen weten ook dat de Pleiadiers hierbij pioniers zijn.

Zij zijn degenen die als eerste contact met jullie zullen hebben want dit is op dit moment het belangrijkste, nu de gebeurtenissen kunnen gaan beginnen.


Jullie hebben gehoord van de Grote Gebeurtenis en wij hebben het met jullie gehad over vele mini-gebeurtenissen die hier naartoe zullen leiden. Het is een van de mini-gebeurtenissen waarbij jullie steeds meer van onze schepen aan de hemel zien. Velen van jullie zullen contact gaan maken met  ons in de schepen en wij met jullie als jullie ons roepen. Wij zullen nooit tussenbeide komen in jullie directe levens tenzij jullie ons roepen. Maar weet, dat als jullie ons roepen, het ook nog eens niet het juiste moment voor jullie individueel kan zijn.

Maar weet dat de tijden eraan komen. Deze momenten liggen voor ons. Wij genieten van deze tijden waarin wij kunnen assisteren. Maar onthoud altijd dat wij hier zijn om jullie te assisteren en jullie er zijn om ons te assisteren. Wij kunnen het niet zonder jullie en samen, wij allen die met jullie samenwerken, deze grote orkestratie van de transitie op de planeet tot stand brengen.

Jullie zullen horen van vele onthullingen die naar voren komen. Zij zullen van vele verschillende bronnen komen. De momenten daaraan voorafgaand staan jullie aan het begin en zal alles zijn loop hebben. Alles staat op het punt om steeds meer omhoog te gaan. Maar zoals altijd geldt dit voor degenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen.

Degenen van jullie die er klaar voor zijn zullen de eersten zijn om contact te hebben met ons van de schepen. Jullie zullen de eersten zijn om de onthullingen op velerlei gebieden te horen.

Jullie zullen de eersten zijn om te horen over de financiële veranderingen die nu in de pen zitten. Maar wees, zoals altijd, geduldig. Laat het maar op je afkomen. En zoals Iemand Die Dient zo graag zegt: Ga altijd met de stroom mee, want dit is de manier van de toekomst. 

Dit is de manier van de vijfde dimensie, de hogere frequenties. Leer om met de stroom mee te gaan en leer om op elk moment neutraal te zijn. Vind deze neutraliteit binnenin jezelf als jullie merken dat de Bron binnenin jullie neutraal is.

IK BEN ASHTAR. Ik verlaat jullie nu met al mijn vrede en liefde en weet dat wij klaar staan om in een oogwenk in actie te komen als de tijden ons roepen door er met jullie te zijn als de frequenties hun crescendo hebben bereikt.

Gechanneld door James McConnell