zaterdag 7 april 2018

Multidimensionale Lichtwerkergroepen + Overwinning van de Licht Updates / 5 april 2018 / door Therese Zumi Sumner


Multidimensionale Lichtwerkergroepen + Overwinning van de Licht Updates


Als je iets meer wilt weten over sommige van deze Lichtwerker-groepen waar je misschien nog niet bekend mee bent, kun je informatie vinden over de volgende groepen op een pagina op mijn website met de titel Victory Now. 

De groepen zijn als volgt;

Agarthaanse Beschaving,

Verzetsbeweging Lichtkrachten

Positieve militairen

Lichtwerkers - ruggengraat van de verzetsbeweging

Een groep van 15000 wezens

The Sisterhood of the Rose


Brotherhood of the Star

De Orde van de Ster

Positieve tempeliers

White Dragon Society / The Dragon Gate

Blue + Red Dragon Families

Galactische Confederatie

Ashtar Command

Pleiadians

Siriërs

Centrale beschaving

Hierna gaat de webpagina verder met;

"Deze Licht Krachten werken onder de oppervlakte, op het oppervlak en in Lichtschepen overal op deze planeet en zo ver weg als het Galactische Centrale Zongebied waar de Centrale Beschaving rechtstreeks betrokken is bij ons bevrijdingsproces."

'Enkele' historische 'overwinning van het licht- updates'.


Sommige zijn niet zo correct, terwijl de meeste updates, zo niet alle, belangrijke ontwikkelingen opnemen in de voortdurende strijd om de macht van de archons te verwijderen, en niet in het minst de krachtige chimera-groep waarvan we pas op 8 april 2014 op de hoogte waren. Dit was een schok voor iedereen en de updates op deze pagina volgen in detail het lange proces dat nodig is om deze wezens te verwijderen van de machtige positie die voor de mensheid onbekend gebleven sinds de Archon Congo-invasie van 1996. We hebben op 8 april 2014 geleerd, dat "Deze groep in het geheim de overgrote meerderheid van de militaire bases over de hele wereld bestuurt, veel van die bases behoren tot het Amerikaanse leger:"

Dus, laat me de nieuwe lezer waarschuwen dat het verhaal van onze bevrijding van deze wezens hier wordt gegeven vanaf 2014 en tot het heden. Dit zou betekenen dat voor sommige gefocuste doorsnee lezers 5 uur per dag, voor ongeveer drie dagen, door moet brengen om het hele verhaal te kunnen volgen. {zonder gek te worden!}

Ik heb ongeveer drie uur besteed aan het updaten van deze pagina een paar dagen geleden, zodat de laatste updates Cobra's updates zijn van 2 en 18 maart 2018.

Als je denkt dat dit iets is dat je misschien leuk vindt om op je te nemen, dan is hier de link naar de webpagina Victory Now.


Therese Zumi


Vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl