dinsdag 8 mei 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid............... / door Isabelle Z. / 25 april 2018

Dokter Waarschuwt de Wereld voor "Chemtrail Long", een Nieuwe Epidemie op het Gebied van Gezondheid dat Problemen Veroorzaakt van de Hersenen en de Longen Doorheen de Gehele Samenleving.
door Isabelle Z. / 25 april 2018


(Isabelle Z.) Het bestaan ​​van chemtrails was een onderwerp van discussie, maar ze worden nu op bredere schaal erkend door experts zoals meteorologen aan wetenschappers. Het wordt steeds moeilijker om te ontkennen dat ze bestaan ​​omdat steeds meer mensen ziektes krijgen die te maken hebben met chemtrails.

Toen TV Host Rachel Reenstra een probleem had met het overwinnen van een aanhoudende hoest, vergezeld van pijntjes en koorts, bezocht ze een dokter. Nadat röntgenfoto's op de borst een soort bronchitis vertoonden, kreeg ze antibiotica, waardoor ze zich alleen maar slechter leek te voelen.

Haar arts vertelde haar dat er veel  bacteriële infecties rondgaan, en toen ze hem vroeg waar ze vandaan kwamen, vertelde hij haar de waarheid die veel artsen hun patiënten niet durven te onthullen: Chemtrails vormen direct de kern van wijdverspreide longproblemen. Verrast door zijn openhartigheid vroeg ze of ze hem mocht filmen over het fenomeen. Je kunt de onderstaande video bekijken; de naamloze arts verschijnt net vóór het teken van 8-minuten.
De dokter zegt dat hij honderden Californiërs heeft zien lijden aan dit probleem, dat hij 'chemtrail-long' noemt. Hij zegt dat het een 'opkomend probleem' is omdat men overal ter wereld wordt geconfronteerd, met de giftige gassen, chemicaliën, virusdeeltjes, zware metalen en andere gassen die in de atmosfeer worden  gesproeid, wat leidt tot problematische niveaus van luchtweginfecties.

Hij voegde eraan toe dat het bijzonder slecht is waar Reenstra in Californië woont dankzij de gebieden in de nabijheid van Palmdale Airport. Hij zei dat de topografie van het gebied en de Santa Ana Winden dit probleem verergeren, en het feit dat veel van de meest vervuilde steden van de natie in Californië gelegen zijn, helpt niet. Daarnaast noemde hij gassen van fracking als een bijdrage aan het probleem, samen met overmatig gebruik van antibiotica en het inademen van schimmels en meeldauw.

Interessant is dat de symptomen van Reenstra aanvankelijk op de griep wezen. Toen ze haar arts vertelde dat ze geen griepprik had genomen, was hij opgelucht. In de video kun je ook zien hoe de moedige arts toegeeft dat hij de griepprik niet aanbeveelt, behalve voor een select aantal en zelfs dan adviseert hij om het niet elk jaar te nemen. Hij wijst erop dat wetenschappers in principe raden wat ze elk jaar in het vaccin stoppen, en dat ze sommige jaren minder dan 20 procent effectief zijn. Hij is van mening dat het niet ten goede komt aan patiënten, en het is beter om proactief te zijn met betrekking tot de gezondheid en preventief, dan te vertrouwen op griepinjecties.

Zowel de dokter als Reenstra riskeren hun carrière door publiekelijk te praten over deze controversiële kwestie, en men kan alleen maar hopen dat hun moed anderen zal inspireren om zich uit te spreken.

Bijna iedereen op aarde ademt onveilige lucht in

Het zijn niet alleen chemtrails waar je je zorgen over moet maken, trouwens; er is ook nog de kwestie van deeltjes/fijnstof. Het type fijne deeltjes dat afkomstig is van uitlaten van auto's kan bijvoorbeeld ontstekingen in de longen en daarbuiten veroorzaken, wat bijdraagt ​​aan hartziekten en insulineresistentie.

Uit een recent rapport van het  Health Effects Institute bleek dat 95 procent van de bevolking van onze planeet  onveilige lucht inademt, die afkomstig is van alles van het  verbranden van vaste brandstoffen zoals steenkool of biomassa tot transportemissies. Vorig jaar waren meer dan zes miljoen doden gerelateerd aan luchtvervuiling, met oorzaken zoals chronische longziekte, longkanker, beroerte of een hartaanval.

Met zoveel gifstoffen die al rondzweven in de lucht die we inademen, hebben we chemtrails als laatste nodig om nog meer giftige stoffen in onze lucht te brengen.

Ontdek meer nieuws over geo-engineering en chemtrails op  Geoengineering.news.

Over de auteur

Isabelle Z levert regelmatig bijdragen aan Natural News.

Bron– Natural News

Vertaling: ufofenomeen.blogspot.nl