woensdag 2 mei 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden / De Arcturianen via Suzanne Lie /30 april 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden
De Arcturianen via Suzanne Lie
30 april 2018

1) Wat betekent een ‘Nieuw Tijdperk van Macht Binnenin voor de mensen?”

De mensheid is begonnen zich te herinneren wat ze vergeten hebben, wat is dat zij niet alleen maar mensen zijn. De mensheid begint langzaam maar zeker te herinneren dat de Aarde NIET de enige bewoonde planeet in de Melkweg is, noch zijn de mensen het meest geëvolueerde wezen in de Melkweg.

2)  Wat betekent planetaire ascentie?

Planetaire ascentie betekent dat Gaia zich aan het voorbereiden is om de 3D matrix vrij te geven die Haar heeft beperkt om ALLEEN te resoneren van de eerste helemaal naar de vierde dimensies. Gaia is NU aan het voorbereiden voor overgang naar de volgende octaaf van de werkelijkheid, wat de vijfde dimensie is.

Maar om voor planeet Aarde –Gaia- te resoneren naar de vijfde dimensie van werkelijkheid zal zij moeten bevrijden de personen, plaatsen en situaties die NIET overeenkomen met Haar “vijfdimensionale Besturingssysteem,” wat zij NU aan het uploaden is in Haar planetaire vorm.


Gaia is gereed geweest om deze hogere frequentieactiviteit te uploaden door wat of waarover de mensheid denkt als “tijd.” Maar omdat zij dienst verleent als “Moeder Aarde” voor de planeet gekend als Aarde voor zijn bewoners, wil zij geen van Haar kinderen/levende wezens aan het lot overlaten.

Een “levend wezen” omgeeft ieder component van Haar planetaire lichaam, inclusief rotsen, bergen, atmosfeer en andere componenten van de Aarde, die de mensheid niet kan beschouwen om levend te zijn. Voor Gaia, IEDER deel van Haar is volledig in leven. In feite, al de componenten van Gaia, behalve voor veel te veel mensen, zijn gereed om NU de ascentie te volgen naar de vijfde dimensie.

Aangezien het EERSTE doorgaand tot de DERDE dimensie Besturingssysteem van de Aarde te beperkt is om de planetaire ascentie te bereiken, zal Gaia haar besturingssysteem moeten uitbreiden om het besturingssysteem van  VIERDE dimensie en VIJFDE dimensie erbij te voegen

Gaia heeft gewacht op de mensheid om het bewustzijn uit te breiden naar de vierde tot het vijfde dimensionale besturingssysteem, maar nog geen 51% van haar menselijke populatie is gereed voor die overgang.

AL de Elementen en Elementalen van Gaia zijn gereed, maar te veel mensen leven via het besturingssysteem van “macht over anderen,” vooral diegenen die regeren op Haar planeet of totaal onbewust zijn dat iets voorbij aan hun driedimensionale staat van bewustzijn aan het gebeuren is.

Om deze reden heeft Gaia de bezoeken van de Venusianen, Pleiadianen, Antarianen en Arcturianen geaccepteerd, evenals enige bezoekers van Mars en ontwaakte wezens van overal uit de Galaxy van de Melkweg, het primaire verblijf van Gaia.

Echter, te veel mensen, die bedoeld waren te zijn hoogste frequentie wezens om een vorm te hebben, zijn niet capabel om de Aarde waar te nemen als een levend wezen die een veel hogere staat van evolutie heeft dan henzelf.

Dit probleem is toe te schrijven aan een deel van het besturingssysteem van Gaia dat heeft aangetoond te moeilijk te zijn voor de wezens die ervoor kozen te incarneren op deze planeet. Natuurlijk, zijn er veel mensen die gereed zijn, dat de ascentie kan beginnen, maar het percentage van “kracht binnenin de mensen gereed voor ascentie” is nog steeds onder de 51% en het percentage “macht over anderen” is te hoog.

Om Gaia te assisteren met Haar Planetaire Ascentie, zal het voor de mensheid nodig zijn zich te bevrijden van (losmaken, verlossen), de externe indoctrinaties en hersenspoelingen die hun bewustzijn hebben beperkt en de waarnemingen van de werkelijkheid.

Het is in het NU dat de mensheid hun bewustzijn moet uitbreiden naar de hogere vierde en vijfde dimensies zodat zij zich kunnen herinneren hun ware, Galactische ZELF en zij ervoor hebben gekozen om een driedimensionale aardevoertuig aan te nemen om Planeet Gaia te assisteren met Haar Planetaire Ascentie.

Met andere woorden, het is het NU voor de mensheid om zich te herinneren dat het aan hun is om hun antwoorden ‘binnenin’ te vinden.
Als de mensheid zich kan herinnen om dit naar binnen te gaan/kijken te doen, om in hun eigen hart, geest en ziel te kijken, zullen zij in staat zijn om te herinneren dat zij hogere dimensionale wezens zijn die naar de Aarde kwamen om te helpen met de Planetaire Ascentie.

3)  Hoe herinnert de mensheid zich, om hoe hun antwoorden binnenin te vinden?

Voordat de mensheid hun antwoorden kan vinden, moeten zij zich herinneren hoe naar binnen te gaan, te kijken binnen henzelf en om te luisteren naar hun eigen hart en geest.

4)  Hoe genezen wij “ onze eigen geest?”

Door ernaar te Luisteren!

5)  Waar heeft Gaia onze hulp het meeste nodig?

Voor ieder van ons is het nodig deze vraag  aan Gaia te stellen en dan naar Haar antwoord te LUISTEREN.

6)  Hoe treffen wij 5D Gaia ?

Met ONS Hart!

7)  Hoe keren wij terug naar en/of behouden wij ons 5D bewustzijn?

Door het herinneren en het leven van onze Dienstverlening aan Anderen en
Aan Gaia!

8)  Hoe accepteren wij de Roep van Gaia?

Door te luisteren wat Zij met ons communiceert!

9)  Hoe luistert iemand naar een planeet?

Door Gaia overal om jullie heen te horen en ook binnenin.

Zien jullie in hoe de antwoorden korter worden en meer beknopt wanneer wij ervoor kiezen om deze innerlijke vragen te stellen?

Daarom zullen wij jullie nu uitnodigen om vragen aan jullie zelf te stellen, jullie vrienden en/of familie.
Het maakt niet uit of iemand de vragen beantwoordt of niet. Wat er wel toe doet is dat wij, als ONS ZELF, de antwoorden opschrijven.

Wij KUNNEN spreken met Ons Zelf en hopelijk tot Hogere delen, de hele dag en erover dromen in de slaap. Wij zijn een enorme verandering aan het binnengaan naar een hogere frequentie van bewustzijn.

Deze “frequentie van bewustzijn” is het resultaat van onze groeiende mogelijkheid om steeds grotere percentages van ons brein te gebruiken, evenals het gebruiken van de “beide hemisferen van ons brein.”
Wij houden ervan om te denken dat onze realiteit, ons huis, onze relaties en/of onze banen zijn die aan het veranderen zijn.
In werkelijkheid is het echter de mensheid zelf die aan het veranderen is.
De mensheid verandert steeds meer en meer omdat de frequentiesnelheid van Gaia aan het verhogen is.

GAIA is gereed om te resoneren naar de frequentie van de vijfde dimensie.
En jullie?

Wanneer iemand een vraag heeft, of een vraag met jullie antwoord, voel jullie alstublieft vrij om het te plaatsen in –comment -


Vertaling voor wakkeremensen Anja