zaterdag 5 mei 2018

Terugblik op Het Wonder van Groningen Deel 3

Terugblik op Het Wonder van Groningen Deel 3


Beluister hier de eerste reactie over het Wonder van Groningen Deel 3; de bijzondere samenwerkingsverbanden die er zijn ontstaan, duidelijkheid over de rol van de mainstream media en hoe nu verder.


Lieve mensen,

Het wonder van Groningen was voor ons , Martien & Ine, een absolute topper.
Wij hebben veel nieuwe mensen leren kennen, zoals Diana en Danny van The Bigger Picture Event, en hebben daarnaast ook veel lezers van wakkeremensen mogen ontmoeten. De presentaties waren stuk voor stuk eye openers voor iedereen die daar aanwezig was. Het was fijn om te horen dat er meerdere mensen uit Noord Brabant aanwezig waren en zelfs uit België.

Kortom, het voelde voor ons als thuiskomen al was de tijd, van 1600 uur tot 23.00 uur, inderdaad te kort om alles te bespreken.

De dag daarna, op zondag hebben wij, Martien & Ine, Diana & Danny en Anton nog ruim 4 uur na zitten praten in zijn appartement.

Diana & Danny  zijn twee geweldig Lieve zielen die geweldig belangrijk werk doen en op dit moment twee geweldige Bigger Picture Events aan het organiseren zijn.


Natuurlijk is samenwerking een van de doelen van dit wonderbaarlijke Groningen avontuur, en daar is op 28 april een begin mee gemaakt.

Dank je wel Anton, je bent een kanjer, een strijder van Licht.
Wij hebben jou na vele hindernissen mogen leren kennen, krachten die dit niet wilden dat dit gebeurde hebben het uiteindelijk niet kunnen voorkomen.

Wij hopen dat jullie allemaal tijd vrij kunnen maken voor een van deze Events, niet alleen voor alle nieuwe informatie die gedeeld zal worden, maar ook omdat het, juist in deze tijd, zeer belangrijk is om samen te komen met gelijkgestemden. Het is geen kwestie van erin geloven, maar van weten wat er in de wereld speelt.

Hartegroet, Martien & Ine

In love and light we all Unite!