zaterdag 9 juni 2018

Sacha Stone interviewt Ronald Bernard in Amsterdam, april 2018 / 8 juni 2018


Sacha Stone interviewt Ronald Bernard in Amsterdam, april 2018
8 juni 2018

Het interview is in het Engels; hieronder heb ik wat gedeeltes eruit in het Nederlands weergegeven. Daaronder vind je de link naar het hele interview; er is ook een Duitse ondertiteling beschikbaar.

 Veronica

Sacha begint met: er waren wat buitengewone krachten die probeerden deze ontmoeting te voorkomen.

Over de illuminatietop: 8.500 leden.

BIS: Bank of International Settlements

Er zijn 3 financiële centra: Washington DC is de militaire kant, Londen is de financiële kant en het Vaticaan is de spirituele kant.

De mensen denken dat dit de hoogste machten zijn maar dat is niet zo; de BIS staat erboven. Is de regelaar, investeerder, creëert en implementeert de programma’s, is het kanaal dat het organiseert.

In de board zitten presidenten van de centrale banken. Het is ‘shadow banking’.

De eigenaars van de BIS zijn de centrale banken, het is een collectief.

Over het geboorterecht. Je geboortecertificaat heeft een nummer (slavennummer) en er wordt een waarde aan toegekend. Bijvoorbeeld de situatie in Nederland: je wordt geboren en je ouders tekenen in feite een contract (het geboortecertificaat) want het land is een onderneming. Je krijgt een BSN nummer; wij denken dat het een servicenummer is, maar het is een slavennummer. Je betekent helemaal niets voor ze.

In Nederland is je waarde 500.000 euro; dit wordt gecalculeerd op basis van wat jij tijdens je productieve leven aan de staat zult leveren (belastingen e.d.).

In sommige landen worden geboortecertificaten zelfs verhandelt, niet in NL.

Dit geboortecertificaat is gecreëerd met officiële wetten en je ouders denken dat zij moeten gehoorzamen omdat zij anders de wet overtreden; in feite zijn het statuten want het land is een onderneming.

Advies van Sacha en Ronald: verenig en trek je terug, verwijder jezelf uit dit spel.

Sacha vraagt: ben je gechanteerd of erin getrokken, verleid.

Ja, ik ben verleid. Maar terwijl je met hen te maken hebt zijn ze je altijd aan het scannen om alles te verzamelen wat ze over je kunnen vinden. Deze dossiers worden gebruikt om je te chanteren als je dwars gaat liggen. Daarom ben ik met mijn getuigenis naar buiten gekomen, om te voorkomen dat ze deze dossiers tegen mij gingen gebruiken.

Vraag van Sacha: ben je in die periode onderwezen in occulte symbolen zoals getallen 666 777 333 911 enz.

Ronald: ben theologie gaan studeren nadat ik uit het systeem ben gestapt. Alle soorten religies. Heb de vierde dimensie ontdekt, ben de werkelijke kult achter creatie gaan ontdekken, dat was dus na mijn illuminatietijd. Maar de duistere machten gebruiken dit ook.

De vrijmetselaars elite binnen wereldbanking hebben hun eigen regels, werken volledig achter de schermen, gebruiken technologie die wij niet kennen en waarvan wij het bestaan niet eens weten.

In mijn tijd hadden wij nog niet al die technologie, vooral telex en fax. Wij waren cowboys, illegale geld- en drugstransporten voor het financieren van de duistere agenda.

In de ‘echte financiële wereld’ is het mogelijk om te doen wat je maar wilt want iedereen is te koop of te chanteren; er zullen er maar een paar weigeren.

De vrijmetselarij is een wereldwijde organisatie, maar niet de top, zij voeren het programma uit maar de baas is de 8.500, die niet alleen Aards zijn.

Er is buitenaardse intelligentie, wij zijn zelf multidimensionaal en kunnen veel frequenties ervaren.

Als je de heilige boeken leest wordt gesproken over dit dualistische systeem; licht manifestatie en duister manifestatie. Het financiële systeem waar ik voor werkte diende dit programma.

De vrijmetselaars hebben een spirituele missie, volgen letterlijk de bijbel, de openbaringen, de profetieën. Zoals de hergeboorte van Israël, was eerst Palestijns maar werd toen de staat Israël. Dit was geschreven in de profetieën. De verbinding tussen zijn oude leven en de nieuwe inzichten leerde hem veel en er waren ook vrijmetselaars die gingen praten. Het eindpunt waaraan wordt gewerkt is de herbouw van de tempel van Salomon in Jeruzalem.

De vrijmetselaars werken ook via politieke bewegingen, begonnen de kristalnacht en het programma erachter was om de joden uit Europa naar Palestina te krijgen om zo de Staat Israël te gaan starten. Daarom ontstond de terreur van WW2. Maar de 6 miljoen zou niet waar zijn; een onderzoek van het Rode Kruis zegt hooguit een kwart miljoen – wat nog steeds veel te veel is!

In het programma werkten de nazi’s met politieke zionisten. De BIS was een van de hoofdrolspelers van alles wat toen plaatsvond. Voor en tijdens de oorlog heeft de Amerikaanse industrie met de nazi’s aan tafel gezeten om deals te sluiten.

Het bankieren is de mechanica van de controle van de mensheid; oorlog, ziekte en armoede creëert offering, en dit is de negatieve energie waar ze op gedijen, daar leven ze van.

Vooral in de financiën; helaas deed ik eraan mee, ik diende ze als de hel. Ik deed alles voor ze om oorlog en offering te creëren, helaas!

Sacha: je hebt deze ervaring getransmuteert, dat is het mooie.

Ronald: maar het is er dagelijks (geëmotioneerd), de mensen moeten wakker worden.

Kijk om je heen; alle wereldleiders roepen al om de nieuwe wereldorde, er is het financiële systeem om ons volledig vast te zetten, zonder cash, alleen digitaal.

Sacha: cryptocurrencies, geloof jij dat zij het hebben gecreëerd?

Ronald: op internet kun je de ‘White Paper’ van de NSA uit 1995 vinden met de beschrijving van de cryptocurrencies 1e en 2e generatie. De cryptocurrencies waren volledig gecreëerd door de geheime diensten.

Nu, met de 3e en 4e generatie gaat het een andere kant op, gelukkig. Stap voor stap beginnen mensen anders te kiezen. Maar de massa’s hebben nog steeds geen idee!

Sacha: over het zielcontract. Illuminatieleden hebben een zielcontract, hoe kunnen zij deze intrekken, zichzelf ervan verwijderen, kunnen zij dat? Nu steeds meer gaan zien dat zij aan de verkeerde kant staan.

Ja, wij hebben vrije wil. Wij moeten contact leggen met de mensen in de lichtmanifestatie.

Je had toen geen empathie, was hard en koud. Wat was de transitie, wat gebeurde er met je.

Het was de dag dat ik stierf, ik zag mijzelf en ik geloofde het. ik werd mijzelf ervan bewust dat ik veel meer ben dan een slaaf in een duivels systeem. Mijn hart stopte met kloppen, ik ging uit mijn lichaam en wilde niet terug. Je ervaart een volledig andere wereld, een ander leven. Ik heb delen gezien van onze wereld in andere dimensies; heldere kleuren, intens, een volledig andere wereld.

Ik moest herstellen, kwam in contact met de natuur, prachtig. Eerder was ik alleen de natuur aan het vernietigen. In de kliniek had ik zo’n slecht zelfbeeld; ik probeerde mijzelf daar te vernietigen, slikte pillen om weg te gaan en weg te blijven, maar werd tegengehouden.

22 jaar geleden ben ik de lichtmanifestatie gaan ontdekken; ik heb nu rechtstreeks contract met de bron van het leven, ik heb een dialoog, prachtig.

Wij zijn allemaal met het licht bezig om te voorkomen dat de zielen permanent worden gevangen, ze willen ons hebben als batterijen.

Wij hebben onze vrije wil, wij zijn 100% vrij.

Wij kunnen kiezen wie en wat wij willen zijn.

Wij zijn heel erg krachtig.

Bekijk hieronder het gehele interview:Vertaling: Veronica