zaterdag 14 juli 2018

De Dag dat Ashtar de Aarde Toesprak / 11 Juli, 2018 / Door Steve Beckow

De Dag dat Ashtar de Aarde Toesprak
11 Juli,  2018.  Door Steve Beckow

Van John Winston, “Ashtar Sprak tot de Aarde in 1972, Star Beacon, jan. 2006, opnieuw uitgebracht op dinsdag 14 juli 2009.

John Winston schrijft: Het schijnt dat Ashtar ons iets te zeggen had (1971), in een televisie uitzending van de Opgestegen Meesters, gepresenteerd door het Ashtar Commando.

Blijkbaar hebben ze toenadering gezocht tot wereldleiders. Kort na het inzetten van kernwapens in de Tweede Wereldoorlog, kreeg de Amerikaans regering een boodschap van het Ashtar Commando. Deze waarschuwde tegen iedere verdere ontwikkeling van atoomenergie. 

Het Ashtar Commando bood geen technologie aan. Ze haalden aan dat we spiritueel niet in staat waren om te gaan met datgene wat we al hadden. Ze waren er van overtuigd dat we iedere nieuwe technologie zouden gebruiken om onszelf te vernietigen.

Want we bevonden ons op een pad van zelfvernietiging. Wat we nodig hadden was spirituele in plaats van technologische hulp. Deze boden ze aan, maar onder de voorwaarde dat alle nucleair wapentuig vernietigd zou worden. Ze zeiden dat we moesten stoppen met elkaar uit te moorden en leren in harmonie met elkaar te leven. Ze waarschuwden ook tegen vervuiling van de Aarde en voor het onteren van al haar natuurlijke bronnen.  

De Amerikaanse regering wees dit voorstel af, zonder overweging. Na de afwijzing sprak het Ashtar Commando direct tot de mensen van Amerika door het overstemmen van de televisie en radio uitzendingen met een gesproken boodschap. Daarna herhaalden ze deze procedure in andere landen.  


In Engeland bijvoorbeeld, vond de “E.T. Phone Earth” plaats op 8 januari 1971 om 21.10 uur, terwijl Rex Dutta in de uitzending was. Het gesprek met het Ashtar Commando werd opgenomen en de transcriptie werd in 1972 gepubliceerd in het boek van Rex Dutta: Boodschap van Vliegende Schotel. Het Ashtar Commando sprak ook via het vroege avond televisie nieuws in Zuidoost Engeland. Dit gebeurde op 26 november 1977.

Vijf zenders waren op hetzelfde moment “overgenomen” zodat de stem kon worden gehoord door kijkers in Londen en in het Zuidoosten, van Southampton tot Kent. Televisie technici waren niet in staat om de stem op te sporen, te onderdrukken of te stoppen en alle instrumenten gaven aan dat er een gewone televisie uitzending liep.

De IBA probeerden de kijkers te verzekeren dat het incident bedrog was en ze waren zeer terughoudend om meer dan 30 seconden van de opgenomen boodschap vrij te geven. Echter, dankzij een reportage in New Life Magazine kreeg Rex Dutta een bandopname van de volledige boodschap en deze werd in januari 1978 gepubliceerd in de uitgave van zijn maandelijkse nieuwsbrief: Viewpoint Aquarius.

Het was 17.15 uur en Ivor Mills was de nieuwslezer op ITV Southern Television. Zijn gezicht was zichtbaar maar zijn stem werd gedurende vijfeneenhalve minuut vervangen door een buitenaardse  stem (Asthar).

“Wij spreken nu met jullie in vrede en wijsheid, zoals wij dat gedaan hebben met al jullie broeders en zusters op heel jullie planeet Aarde. Wij komen om jullie te waarschuwen over het noodlot van jullie ras en jullie wereld, zodat jullie dit kunnen overbrengen aan jullie medewezens, de route die jullie moeten nemen om de ramp te vermijden die jullie wereld - en de wezens in onze werelden rondom jullie heen - bedreigt.”

 “Dit is zodat jullie kunnen delen in de grote ontwaking wanneer de planeet overgaat in het Nieuwe Tijdperk van de Waterman. Het Nieuwe Tijdperk kan een tijd van grote vrede en evolutie voor jullie ras zijn, maar alleen wanneer jullie heersers bewust gemaakt worden van de duistere krachten die hun oordelen kunnen overschaduwen.”

 “Wees nu stil en luister, want jullie kans zou zich niet meer kunnen voordoen. Al vele jaren lang hebben jullie wetenschappers, regeringen en generaals geen aandacht geschonken aan onze waarschuwingen. Zij zijn doorgegaan met het experimenteren met duistere krachten van wat jullie kernenergie noemen. Atoombommen kunnen de Aarde - en de wezens in jullie zusterwerelden - in één moment vernietigen. Het afval van jullie kerncentrales zal jullie planeet voor de komende duizenden jaren vergiftigen.“  

 “Wij, die het pad van evolutie al veel langer volgen dan jullie, hebben ons al lang geleden gerealiseerd dat kernenergie altijd gericht is tegen het leven ( wanneer dit wordt ontwikkelt via de methodes van splitsing in plaats van fusie). Ze heeft geen vreedzame toepassing (wanneer ze op deze manier wordt ontwikkeld) Haar toepassing - en onderzoek naar toepassingen – moeten onmiddellijk gestaakt worden of jullie riskeren allemaal vernietiging. Alle wapens van het duister moeten worden verwijderd.”

 “De tijd van conflict is nu voorbij. Het ras, waarvan jullie deel uitmaken, mag doorgaan naar de hoogste gebieden van evolutie, wanneer jullie je hiervoor waardig tonen. Jullie hebben maar een heel korte tijd om te leren leven in vrede en goede wil. Kleine groepen over de hele wereld leren dit en bestaan om het licht van het dagende Nieuwe Tijdperk door te geven aan jullie allemaal. Jullie zijn vrij om hun leringen te accepteren of af te wijzen, maar alleen diegenen die leren om in vrede te leven zullen doorgaan naar de hogere gebieden van spirituele evolutie.”

 “Ben je er van bewust dat er in jullie wereld vele valse profeten en gidsen rondlopen. Zij zullen jullie energie uit je melken, de energie die jullie geld noemen en zij zullen het uit jullie naam omzetten in onheil en jullie er waardeloze troep voor in de plaats geven. Jullie innerlijke wezen zal je hiervoor beschermen. Jullie moeten leren om gevoelig te zijn voor de stem binnenin, die jullie kan vertellen wat waar is en wat verwarring is, chaos en het onware. Leer te luisteren naar de stem van de waarheid die binnenin jullie is en jullie zullen jezelf op het pad van evolutie leiden”.   

 “Dit is onze boodschap aan onze dierbare vrienden. Wij hebben jullie al vele jaren zien groeien terwijl jullie ook gekeken hebben naar onze lichten in jullie luchten. Jullie weten nu dat we hier zijn en dat er veel meer wezens op en rond jullie Aarde zijn dan jullie wetenschappers toegeven. Wij zijn diep bezorgd om jullie en jullie pad naar het Licht en we doen alles wat we kunnen om jullie te helpen. Ben niet bang. Probeer slechts jezelf te kennen en leef in harmonie met de middelen van jullie planeet Aarde.”

 “Wij, van het Ashtar Gallactische Commando, danken jullie voor je aandacht. Wij verlaten nu de gebieden van jullie bestaan. Mogen jullie worden gezegend door de Opperste Liefde en Waarheid van de Kosmos.”

Dit is de originele youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=l6Wpwvf7M_w


Nederlandse vertaling: Sjra